Przesunięty przez: Gochna H Pon Gru 27, 2010 5:41 pm |
pobieraja mi pieniadze za mieszkanie na ktorym nie mieszkam |
Autor |
Wiadomość |
artur25nl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 5:25 pm pobieraja mi pieniadze za mieszkanie na ktorym nie mieszkam
|
|
|
pracuje przez agencje pracy. mieszkam na prywatnym mieszkaniu,przy kazdej wyplacie oni pobieraja 95 euro za mieszkanie tak jak bym mieszkal na ich mieszkaniu po czym oddaja mi czesc kwoty gdyz odprowadzaja z tej kwoty podatek za mieszkanie na ktorym nie mieszkam. mowia ze to normalne. czy to jest legalne czy ktos moze cos poradzic pomoc? pozdrawiam z gory dziekuje. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Gru 27, 2010 5:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 5:37 pm
|
|
|
artur25nl,
a Ty do tej pory uwazales ze to jest normalne postepowanie ?
czego oczekujesz od nas ze, potwierdzimy nienormalnosc tej sytuacji?
draz temat u zrodla i walcz o swoje pieniadze .... skoro mieszkasz prywatnie ,to jakim cudem oplacasz jeszcze inna kwatere ? |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Gru 27, 2010 10:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
artur25nl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 9:35 pm
|
|
|
nie oplacam innej kwatery tylko pobieraja mi oplate za mieszkanie mimo ze nie mieszkam na ich mieszkaniu odciagaja podatek od tej kwoty i reszte mi oddaja. rozmawialem z nimi i nic. licze ze ktos poleci mi jakas instytucje kogos kto bedzie umial pomoc. chba zbyt wiele nie oczekuje.
gdyby polcy sobie pomagali to byloby napewno lepiej ale jest jak jest. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 10:17 pm
|
|
|
artur25nl,
gubie sie w tym co piszesz
Cytat: | mieszkam na prywatnym mieszkaniu | i za to mieszkanie prywatne nie placisz ? mieszkasz za darmo?
Cytat: |
nie oplacam innej kwatery tylko pobieraja mi oplate za mieszkanie mimo ze nie mieszkam na ich mieszkaniu |
z powyzszego wynika ze nie mieszkasz, ale placisz... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Śro Gru 29, 2010 10:19 pm
|
|
|
artur25nl napisał/a: | licze ze ktos poleci mi jakas instytucje kogos kto bedzie umial pomoc. chba zbyt wiele nie oczekuje.
gdyby polcy sobie pomagali to byloby napewno lepiej ale jest jak jest. |
wybacz, ale szlag mnie trafia, jak czytam takie żale wystarczy dobrze poszperać po forum, były tematy o problemach z biurami, ludzie pisali, jak można niektóre sprawy załatwić, do kogo się udać. Wysil troszkę umysł i poszukaj odpowiedzi na forum. W sumie, to po co napisałeś tego posta, skoro twierdzisz, że rodacy sobie nie pomagają. |
|
|
|
|
|