POZYCZKA W ING |
Autor |
Wiadomość |
iguniamik27
Poczatkujacy iguniamik27
|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 10:40 pm POZYCZKA W ING
|
|
|
wITAM
Mam pytanko a mianowicie chodzi mi o pozyczke 6 tys euro w ING... Mam konto w ING od roku i stale dochody srednio 2000 euro miesiecznie i nigdy nie bylem zadluzony itp... Pilnie potrzebuje kasy tylko nie wiem czy bank udzieli mi takiej pozyczki tymbardziej ze jestem zameldowany.Mieszkam z narzeczona na prywatnym mieszkaniu a nie w mieszkaniu agencji gdyz pracuje na kontrakcie. Co trzeba zrobic aby otrzymac taka pozyczke i czy jest to w ogole realne? Prosze o porady;) pozdrawiam |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 11:03 pm
|
|
|
Isc do banku i zapytac |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
xenon
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 5:50 pm
|
|
|
Jezlei masz kontrakt i zameldowanie to powinienes dostac.Sprawdza czy miałes debety,staly dochod-standard jak w polskim banku itd.Aha bedzie pytanie czy masz kredyty w innych bankach |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 5:59 pm
|
|
|
Sami sobie to w systemie sprawdzaja - jest miedzy bankkowy system informacji o zadluzeniu.
Jak bralem kredyt w Interbanku to wiedzieli ze mam karte kredytowa w ABN i jaki limit |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
xenon
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 6:34 pm
|
|
|
Pewnie masz racje .Ale moze oni zadaja takie pytania by sprawdzic czy człowiek na wstepie juz nie kłamie. |
|
|
|
|
|