Blacharka w Holandii |
Autor |
Wiadomość |
Winter
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 453 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 6:21 pm Blacharka w Holandii
|
|
|
Siema,
Nie znacie jakiegoś blacharza samochodowego w Holandii?
Mam lekkie wgniecenie na tylnym zderzaku w samochodzie i chciałbym, żeby ktoś się tym zajął.
Z góry dzięki |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 8:17 pm
|
|
|
Taniej bedzie zrobic w pl przy okazji. |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Winter
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 453 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 8:18 pm
|
|
|
Pewnie tak, ale powiem wprost, zależy mi na czasie, a do Polski jeżdżę może raz na 2-3 lata |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 10:44 pm
|
|
|
A ja jestem ciekaw ile w NL trzeba zapłacić za pomalowanie 1 elementu albo wyklepania ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 10:58 pm
|
|
|
Beny.rac,
licz w setkach euro
nam kiedys piesek ,wpadl na drodze szybkiego ruchu pod auto
uszkodzil niewiele , po wycenie eksperta bylo ''tylko'' 700 euro
(nie placilam tego oczywisce z wlasnej kieszeni)
a i najwazniejsze piesek przezyl |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
radek8333
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 11:04 pm
|
|
|
300 euro kolega zapłacił z wyklepanie i pomalowanie przedniego błotnika w bravo... |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Gru 29, 2010 12:06 am
|
|
|
radek8333 napisał/a: | 300 euro kolega zapłacił z wyklepanie i pomalowanie przedniego błotnika w bravo... |
Dobrze wiedzieć ...
No to zaczynam uważać przy parkowaniu w NL ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 3:57 pm
|
|
|
Ja mialem juz tu kilka aut na nl tablicach. Kupuje tanie ale z APK. Jesli cos sie stanie albo APK zbliza sie ku koncowi sprzedaje ok.2 mies. przed koncem gdyz uslugi sa tu bardzo drogie wiec jak mialem rozne stluczki w ogole tego nie naprawialem tylko sprzedawalem. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 11:06 pm
|
|
|
Ja mialem ostatnio przeboje z APK... Wstawilem auto na przeglad + APK do Peugeota gosc mi dzwoni ze za duzo sadzy w spalinach (klekot).
Dolali jakis plynow ale nie pomoglo - jak zobaczylem co robia z moim autem zeby zbadac spaliny to mi sie serce krajalo - zimny silnik (!) diesel a oni pedal w podloge i do odciecia i go trzymaja na czerwonym polu zeby sprawdzic spaliny...
Zrobili mi czarny scenariusz - do wymiany pol auta pojechalem do innego warsztatu i przeszlo APK - zawartosc sadzy moglo byc do 3.0 a u mnie na wolnych obrotach bylo akurat 3.0 W peugeocie na analizatorze pokazywalo 4.5... |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Sob Sty 01, 2011 11:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 11:56 am
|
|
|
m4rcin napisał/a: | (...) zimny silnik (!) diesel a oni pedal w podloge i do odciecia i go trzymaja na czerwonym polu zeby sprawdzic spaliny...
Zrobili mi czarny scenariusz - do wymiany pol auta (...) |
moze wlasnie o to chodzilo. pewnie duzo osob da sie na to zlapac i zarabiaja dzieki temu na serwisie |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
k.f.p.
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 12:53 pm
|
|
|
Witam!
Mam spore wgniecenie w masce po 'zderzeniu' z ptakiem
Mógłby ktoś napisać jak wziąść się za zrobienie tego,od czego zacząć...zgłoszenia,wyceny ...
Z góry dziękuje za pomoc! |
|
|
|
|
|