Zamknięty przez: Gochna H Wto Sty 04, 2011 1:58 pm |
sprawa w sadzie!!!!!!!!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
milionera
Poczatkujacy milionera
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:00 pm sprawa w sadzie!!!!!!!!!!!!
|
|
|
witam mam pytanie.Wynajmuje mieszkanie i wlasciciel podal mnie do sadu ,bo nie zaplacilam mu za dwa miesiace i borg.Co mam teraz zrobic???????.prosze o rady. |
_________________ b.r. |
|
|
|
|
Mucha_75
Gaduła nad gadułami :-) Mucha
Pomógł: 13 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 624 Skąd: Schiedam, GA
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:19 pm Re: sprawa w sadzie!!!!!!!!!!!!
|
|
|
milionera napisał/a: | witam mam pytanie.Wynajmuje mieszkanie i wlasciciel podal mnie do sadu ,bo nie zaplacilam mu za dwa miesiace i borg.Co mam teraz zrobic???????.prosze o rady. |
milionera napisał/a: | Czesc mam dlug za ptrad w eneco nawet spory!musze zaplacic do 14 dni,ale nie mam z czego!zadzwonilam do nich i powiedzieli mi ,ze mam isc do gemmente ,ze rozloza mi to na raty?!pytam o co tu chodzi,bo nic nie wiem.prosze o rady pilnie.pozdrawiam. |
Nieźle, dzięki takim jak ty, ludzie chcący żyć normalnie w Holandii mają problem z wynajmem mieszkań, ba nawet głupim otwarciem konta w banku. Skoro właściciel mieszkania zdecydował się na złożenie sprawy do sądu, to widać, że innymi sposobami się z tobą nie dogadał. Na twoim miejscu zacząłbym zbierać kasę dla właściciela mieszkania plus koszta rozprawy sądowej. |
|
|
|
|
milionera
Poczatkujacy milionera
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:33 pm
|
|
|
Co ty sobie wyobrazasz???????? MUCHA_75?.Jestes Polka i zawsze bedziesz,a ze mieszkasz w Hollandi tak samo jak Ja to nie wypisuj glupot!,bo Ciebie tez moze trafic sie ktos wredniejszy i >>>cenzura<<< od Ciebie. |
_________________ b.r. |
|
|
|
|
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:34 pm
|
|
|
milionera co ty teraz robisz? pracujesz, czy koczujesz w tym mieszkaniu? jestes bez pieniedzy?!
wynajecie mieszkania = oplata, to samo jesli chodzi o energie! masz 26 lat wczoraj sie nie urodzilas!
No co masz zrobic? do rozprawy sadowej sie przygotowac! adwokata wynajac, jesli przegrasz bedziesz musiala zaplacic koszta sadowe.
[ Dodano: Wto Sty 04, 2011 1:35 pm ]
milionera napisał/a: | Co ty sobie wyobrazasz???????? MUCHA_75?.Jestes Polka i zawsze bedziesz,a ze mieszkasz w Hollandi tak samo jak Ja to nie wypisuj glupot!,bo Ciebie tez moze trafic sie ktos wredniejszy i >>>cenzura<<< od Ciebie. |
ale czego ty sie zloscisz?! Mucha prawde napisal! |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
milionera
Poczatkujacy milionera
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:35 pm
|
|
|
wspomne ,ze to jest kwota duza 3000 euro,za miesiac placilam 1000 euro.tak mnie zalatwili sadem nie strasza.
[ Dodano: Wto Sty 04, 2011 1:37 pm ]
nie bede opisywac co robie w hollandi. |
_________________ b.r. |
|
|
|
|
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:39 pm
|
|
|
milionera napisał/a: |
wspomne ,ze to jest kwota duza 3000 euro,za miesiac placilam 1000 euro.tak mnie zalatwili sadem nie strasza |
no to podali cie do sadu? czy cie sadem strasza? no ale chyba wiedzialas ile musisz placic jak mieszkanie wynajmowalas?! rozumiem ze musisz sie wyprowadzic, a nie da sie dogac z wlascicielem na pismie ze bedziesz splacala ten dlug. sproboj, zawsze to lepsze niz ciaganie sie po sadach, no chyba ze nie jestes osoba godna zaufania :/
Ja rozumiem ze moze sie trafic w zyciu roznie, ale trzeba rozsadnie podchodzic do roznych spraw.
[ Dodano: Wto Sty 04, 2011 1:40 pm ]
milionera napisał/a: | nie bede opisywac co robie w hollandi |
(goska nie linczuj)
piszesz ze milionera to plac! |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 1:41 pm
|
|
|
milionera,
i nie musisz opisywac co robisz z powyzszych postow wynika
ze robisz niewiele
temat zamykam bo wyglada to na prowokacje
ps.Lusia z tym linczem to bylo do mnie ? takie uwagi zachowaj dla siebie... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Sty 04, 2011 1:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|