NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Pią Sty 14, 2011 10:07 pm
Gdzie na dyskotekę...?
Autor Wiadomość
P.A.N.O. 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 14, 2011 8:03 pm   Gdzie na dyskotekę...?

Witam! Chciałbym się wybrać z żoną na jakąś fajną imprezę, dyskotekę lub pubu gdzie można potańczyć. Czy znacie jakieś fajne miejsca i co możecie o nich powiedzieć? Pozdrawiam

EdysiaK 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 9:45 pm   

post nie na temat edytowany
nie masz innego ''tematu'' tylko pytanie ludzi o miejscowosc w ktorej mieszkaja ?
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Sty 16, 2011 11:51 am, w całości zmieniany 1 raz  

sajenka88 
Poczatkujacy
sabina

Wysłany: Pon Mar 07, 2011 11:24 am   

my jedzimy do tiel na imprezki jest tam niewielki bar i można potańczyc. dj puszcza polska muzykę a wlascicielami jest rosjznka i turek:) wejście 5 euro w tym dostajesz zetony i mzoesz za nie wybrac piwko:) pozdrawiam

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pon Mar 07, 2011 1:14 pm   

sajenka88 napisał/a:
my jedzimy do tiel na imprezki jest tam niewielki bar i można potańczyc. dj puszcza polska muzykę a wlascicielami jest rosjznka i turek:) wejście 5 euro w tym dostajesz zetony i mzoesz za nie wybrac piwko:) pozdrawiam

Witam,
Mówisz o miejscu w tiel gdzie można kupić polskie piwko ???

Parkiet bardzo mały ???

Jeśli tak to byłem tam raz ( w tamtym roku )i to co widziałem mi starczy ( Panowie w dresach najeb , przewaga facetów - kilka dziewczyn , brak ochrony itp

Może obecnie coś się zmieniło ale jak widze w clubie/pubie KOLESI w dresach i nie ma selekcji ani ochrony to niestety ale nie polecam takiego clubu/pubu ...

Ja z mojej strony moge polecic :

Club Rodenburg lokalizacja :Beesd

Plusy :
+ dobra ochrona , selekcja( DRESY nie wejda ) , wykrywacz metali itp ( więc małe prawdopodobieństwo że dostanie sie kosa po brzuchu )
+ różna muzyka ( zarówno pop , dance, techno , trance itp )
+ ciekawe wnętrze dobry sprzęt ( nagłośnienie , lasery itp)

Minusy:
- małolaty (wiem że w NL można sie bawic na takich imprezach do 16 lat ale jak dla mnie to parodia )
- za duża przestrzeń w stosunku do ilości osób ( po prostu jest pustawo czasem)

Jeszcze polecam Cafe Cinq w Den Bosch ( mały lokal , ale na poziomie z dobrą muzyką , ochroną itp

Jak ktos zna ciekawe cluby/dyskoteki/ bary w okolicach Tiel , Den Bosch to pisać ...

Odpowiedz do tematu