Otwarty przez: Gochna H Wto Cze 24, 2014 3:35 pm |
Praca w fabryce sera???? |
Autor |
Wiadomość |
zbyszek335
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 2:35 pm Praca w fabryce sera????
|
|
|
Witam mam pytanie , jestem zainteresowany każdą pracą wczoraj dostałem meila od gościa ,wcześniej rozmawialiśmy telefonicznie , przed wyjazdem z polski trzeba zrobić przelew , niewiem co myśleć??? , mówi że jest jedynym pracującym Polakiem w tej fabryce otworzyli nową i trzeba ludzi ale wcześniej należy przelać kase na jakieś VCA,..niewiem co myśleć czy mu zaufać niby praca od 25.01, mam nóż na gardle szukam czegokolwiek co myślicie , to co mi przesłał:
post czesciowo edytowany
nie przytaczaj na forum ogloszen |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Cze 24, 2014 3:36 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 2:53 pm
|
|
|
jezeli lubisz placic za obietnice, to wyslij mu pieniadze:) na moje oko to walek. prywatny e-mail, telefon i pewnie konto tez. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
marta75
Gaduła marta75
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 26 Cze 2010 Posty: 159 Skąd: krakow-veenendaal
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 2:55 pm
|
|
|
Na forum pojawilo sie to nazwisko ale zostalo wymazane ze wzgledu na przepis o danych osobowych.nie chodzi tu o tego pana ktory byl nazwany na forum naciagaczem......????
O widze ze wymazales nazwisko |
Ostatnio zmieniony przez marta75 Pon Sty 17, 2011 4:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 3:39 pm
|
|
|
Masz podana strone internetowa ,poprostu wypelnij formularz albo napisz do nich. Pewnie sie wszystko wyjasni . |
|
|
|
|
zaq

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 3:48 pm
|
|
|
mariola 784 napisał/a: | Masz podana strone internetowa ,poprostu wypelnij formularz albo napisz do nich. Pewnie sie wszystko wyjasni . |
o jakiej stronie piszesz? i kto to sa "oni"? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
|
|
|
|
zbyszek335
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 3:53 pm
|
|
|
mariola 784 napisał/a: | Masz podana strone internetowa ,poprostu wypelnij formularz albo napisz do nich. Pewnie sie wszystko wyjasni . |
Napisałem wczoraj i dzisiaj "0" odpowiedzi, poprzez kontakt z ich strony i na email bespośrednio, czas pokażd narazie daje sobie na wstrzymanie |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 4:31 pm
|
|
|
mariola 784, dzieki. jakos umknelo mi to z pierwszego postu
pod podanym adresem jest magazyn. na stronie mozna znalezc kilka kontaktow, do ktorych warto napisac czy wiedza cos o ofercie...
http://www.a-warefood.com/nl/contact/zeewolde |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 4:58 pm
|
|
|
zbyszek, tak wlasnei zrob, napisz do tej firmy ktora ponoc reprezentuje ten zawisza i zapytaj o tego osobnika A.Z. cZy on naprawde ma upowaznienia aby rekrutowac na jakiekolwiek stanowiska w ich fabrykach |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 5:33 pm
|
|
|
Wlasnie sie dowiedzialam ze mam kolezanke ,ktora tam pracuje ,nie wnosila zadnej oplaty przyjmujac sie tam . |
|
|
|
|
zbyszek335
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 7:45 pm
|
|
|
Wielkie dzięki, napisałem na tego meila co podałeś ja nie znalazłem tego, zobaczymy czy odpiszą dzięki. |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 8:20 pm
|
|
|
na tej stronie sa tez adresy do wazniejszych ludzi w tej firmie. jak nie bedziesz mial zadnego odzewu to pisz do nich o co chodzi. byc moze, ktos probuje wyludzic pieniadze podszywajac sie pod ich firme...
http://www.a-warefood.com/nl/contact/ons+team |
Ostatnio zmieniony przez zaq Pon Sty 17, 2011 8:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dachma
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 10:56 pm
|
|
|
w ankerze pracuje masa polakow |
|
|
|
|
nom
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 11:51 pm
|
|
|
Witam,
Pozwólcie, że dołączę do tego tematu otóż tak niedawno ze znajomym dzwoniliśmy do gościa, który dał w ogłoszeniu ofertę pracy jako pracownik produkcji sera, jego dane są prywatne wiem, bo sprawdzałem to dokładnie i... gościu mówił żeby mu przelać 200 zł za to, że załatwi pracę przecież to nie jest legalne, żadnych pieniędzy nie należy płacić nikomu za nic bez względu na to jak to się nazywa!!!
A oto jego treść ogłoszenia
post czesciowo edytowany ogloszenie usuniete Podobne ogłoszenie znalazłem na stronie pośrednictwa pracy, dzwoniłem do nich i powiedzieli, że nie ma miejsc.
A ten gościu to tylko naciągacz.
na forum nie umieszczamy skopiowanych ogloszen |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Sty 18, 2011 2:32 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
aniateneryfa
Poczatkujacy aniateneryfa
|
Wysłany: Śro Sty 19, 2011 10:19 pm Re: Praca w fabryce sera????
|
|
|
czesc udzielono mi tych samych informacji na temat pracy co o tym sadzic?? |
|
|
|
|
|