NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Śro Sty 12, 2011 5:34 pm
weterynarz
Autor Wiadomość
zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Sty 21, 2011 10:29 pm   

tu masz dokladne zestawienie co jest w kazdym z pakietow:
http://petplan.nl/vergoedingenoverzicht.html
roznica jest nie tylko w kwocie, ale tez w uslugach, ze ktore beda placic.

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net
Ostatnio zmieniony przez zaq Pią Sty 21, 2011 10:29 pm, w całości zmieniany 1 raz  

angelaw 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 10:43 am   

dzieki
nie mniej jednak w wersji angielskiej byłoby mi prosciej...
ale oczywiscie jak znajde chwile to sprobuje sobie to przetłumaczyć...

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 10:48 am   

jest okazja do potrenowania holenderskiego :)

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

Lida29 
Poczatkujacy
Lida

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 3:19 pm   

Ja mam wykupione ubezpieczenie w Proteq,jestem zadowolona,ale ciekawa jestem tego Pet Planu.W Proteq idąc do lekarza nie musisz płacić,pokazujesz tylko katrę ubezpieczeniową,a fakturę dostajesz z Proteq jakieś 3tyg.po wizycie(Proteq pokrywa wszystkie zabiegi chirurgiczne,jedynie trzeba płacić za tabletki na odrobaczanie,szczepienia i karmę),jest to bardzo wygodne.A jak to wygląda w Pet Planie?Najpierw płacisz-póżniej Ci zwracają?Z góry dziękuję za odpowiedź :032:

enjoy 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Mar 18, 2011 9:12 am   

kaskanl, pamietasz moze jakie byly koszta badan, ktore robilas suni (badanie krwi, usg, zabieg)?

Mucha_75, zdradz prosze, gdzie chodzisz do weterynarza w Schiedam?

Paulisto 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 5:56 pm   

Witam, czy może ktoś mi polecić dobrego weta z okolic Zwolle, Dalfsen, Nieuwleusen. Mam kotka który ciąga tylne nogi. Byłem z nim na Ommen ale jakoś tak obojętnie podeszli do tego. Najlepiej uspać i po kłopocie.

Mucha_75 
Gaduła nad gadułami :-)
Mucha

Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 6:02 pm   

enjoy napisał/a:

Mucha_75, zdradz prosze, gdzie chodzisz do weterynarza w Schiedam?

Sorki, nie zauważyłem wczesniej Twojego pytania. Na szczęscie, na razie nie miałem potrzeby z pesiem isć do weta, więc za wiele w tym temacie nie pomogę.

madziares1 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Paź 20, 2012 8:58 am   Kot

Witam,
przybłakał sie do nas bezdomny kotek, przygarnęliśmy go. Kot raczej nie ma chipa. Chciałąbym z nim pójśc do lekarza i wykupić ubezpieczenie, jednak tu pojawia sie problem, gdyż nie mam pojecia ile kot ma lat, czy wcześniej chorował. To są informacje, które są niezbędne do zawarcia polisy. Teraz pytanie najpierw udać się do weterynarza,żeby on ustalił co i jak czy najpierw założyć mu polisę? Kot nie jest stary według mnie 4-6 lat ( ale specjalistą nie jestem ) ponadto u kota pojawił sie katar kicha od dwóch dni i ma mokry nos. Ile może kosztować taka pierwsza wizyta u wetrynarza?

Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 04, 2013 8:21 pm   

zaq napisał/a:
angelaw, mam "Totaal Pakket" + "Reisverzekering Wereld"

Zag a mozesz napisac co daje to Reisvrzekering Weredel?I ile dodatkowo trzeba dopłacic.Zastanawiam sie własnie nad tym Totaal Pakket w Petplanie.Będąc u weta własnie polecił Petplan i Proteq.W petpalnie jest o tyle dobrze ze nie płacisz tylko wszystko idzie z ubezpieczenia a proteq płacisz a potem Ci zwracają.

marta1521 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Kwi 02, 2015 3:05 pm   Pilne

Mam pytanie na które nie znalazłam odpowiedzi. Niestety nasz pies nie jest zarejestrowany w gemente, myslalam że można to zrobić w każdej chwili a jest na to chyba 2 tyg?? Piesek jest od lipca zeszłego roku i od wtedy ma paszport. Chciałabym iść z nim do weterynarza bo cos zrobiło mu sie z okiem i jest to chyba zapalenie spojówki, tylko nie wiem czy moge jeżeli pies nie jest zarejetrowany?? Dostane jakąs kare ze niezarejestriwanie?? Oczywiście zrobie to jak najszybciej.
Jeżeli np ktoś przyjechał w odwiedziny z psem do swojej rodziny i pieskowi cos sie stanie to mozna bez problemu isc tutaj do wet??
Pozdrawiam

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Czw Kwi 02, 2015 6:12 pm   

marta1521,

Idz z psem do weterynarza zdrowie psa chyba wazniejsze niz '' kara'' , ktorej tak na dobra sprawe nikt ci nie naliczy od dnia wydania paszportu

Jesli w twojej gemeente placi sie podatek za psa to zglos go... powiedz ze psa adoptowalas
i przywiozlas do Holandii powiedzmy wczoraj lub tydzien temu

a paszportu nie musisz okazywac... no chyba ze zmienily sie przepisy i tez go w urzedzie zadaja ale o tym nic mi nie wiadomo .

edit
Cytat:
pieskowi cos sie stanie to mozna bez problemu isc tutaj do wet?
mozna, bez problemu

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Kwi 02, 2015 6:14 pm, w całości zmieniany 1 raz  

kamilliano 
Poczatkujacy
kamilliano

Wysłany: Nie Sie 13, 2017 5:23 pm   

spam
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Nie Sie 13, 2017 8:29 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu