Oszczednosci i mieszkanie w PL |
Autor |
Wiadomość |
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 2:11 pm Oszczednosci i mieszkanie w PL
|
|
|
Witam , szukam szukam i nie moge znalesc, wiec mam takie pytanie.
Mam oszczednosci w PL oraz mieszkanie.
Jestem zamelwoany w PL oraz w NL.Co roku skladam PIT-y w PL, place tez podatek od wynajmu mieszkania czy musze tez oszczednosci z PL deklarowac dla NL belatingdienst?
z gory dzieki za odp. |
_________________ www.stalgorzow.pl |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 3:16 pm Re: Oszczednosci i mieszkanie w PL
|
|
|
darkis napisał/a: | Witam , szukam szukam i nie moge znalesc, wiec mam takie pytanie.
Mam oszczednosci w PL oraz mieszkanie.
Jestem zamelwoany w PL oraz w NL.Co roku skladam PIT-y w PL, place tez podatek od wynajmu mieszkania czy musze tez oszczednosci z PL deklarowac dla NL belatingdienst?
z gory dzieki za odp. |
NL wszystko chca aby deklarowac ale taka prawda jest,ze w PL jak system podatkowy dzial to dziala i w NL nie maja szans sie dowiedziec chyba,ze naprawde kogos podejrzewaja i wysla zapytanie....ja to co mam w NL i z tego czerpie korzysci deklaruje w Nl a to co w PL to w PL (choc prawie nic tam nie mam:D |
Ostatnio zmieniony przez .:Paco:. Wto Sty 25, 2011 3:17 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 3:22 pm
|
|
|
tak w PL place uczciwie podatki, posiadam paszport Polski, wiec jestem ciagle jako buitenlader..wiec podejrzewam iz nie powinno byc zadnego problemu dla belastingdienst...wydaje mi sie , ale zawsze lepiej sie dowiedziec , byc moze ktos wie cos z wlasnego doswiadczenia |
_________________ www.stalgorzow.pl |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 5:05 pm
|
|
|
darkis napisał/a: | tak w PL place uczciwie podatki, posiadam paszport Polski, wiec jestem ciagle jako buitenlader..wiec podejrzewam iz nie powinno byc zadnego problemu dla belastingdienst...wydaje mi sie , ale zawsze lepiej sie dowiedziec , byc moze ktos wie cos z wlasnego doswiadczenia |
ja juz tak zkladam od 3 lat i nie ma problemu...wszystko rzetelnie wykazuje i powyzszym podzialem |
|
|
|
|
|