Den Haag - Mieszkanie |
Autor |
Wiadomość |
Piternswp
Poczatkujacy WPNS
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 2:19 pm Den Haag - Mieszkanie
|
|
|
Witam Wszystkich ...
A wiec tak - w Lutym najprawdopodobniej wybieram sie do pracy ze znajomymi , dokladnie do Lorentzpln 22, 2522 EB Den Haag, Zuid-Holland . I prace podobna bedziemy mieli organizowana przez Agencje o nazwie "LINUX" ... Ale problem jest w tym , ze niestety ale nie zapewniaja nam zakwaterowania czyli bede musial cos poszukac w tych okolicach .. I mam pytanie czy ktos mieszka moze w tej dzielnicy zaraz kolo tej Agencji ? Poprostu potrzebuje jakies znajomosci jesli chodzi o szukanie tam mieszkan itp ... Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Sty 23, 2011 2:35 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 3:56 pm Re: Den Haag - Mieszkanie
|
|
|
Piternswp napisał/a: | Witam Wszystkich ...
A wiec tak - w Lutym najprawdopodobniej wybieram sie do pracy ze znajomymi , dokladnie do Lorentzpln 22, 2522 EB Den Haag, Zuid-Holland . I prace podobna bedziemy mieli organizowana przez Agencje o nazwie "LINUX" ... Ale problem jest w tym , ze niestety ale nie zapewniaja nam zakwaterowania czyli bede musial cos poszukac w tych okolicach .. I mam pytanie czy ktos mieszka moze w tej dzielnicy zaraz kolo tej Agencji ? Poprostu potrzebuje jakies znajomosci jesli chodzi o szukanie tam mieszkan itp ... Pozdrawiam |
Podany adres powyzej to adres agencji. Ja bym szukal miejsca do noclegu blisko pracodawcy..z reszta w NL nie jest latwo o nocleg a komunikacja jest bardzo dobra takze w wielu miejscach Hagi mozna mieszkac bo dojazd wszedzie jest latwy
Jakby nikt sie nie odezwal to jest wiele agencji co oferuja mieszkania albo zobacz pod:
http://kopen.marktplaats....mers/c1032.html |
|
|
|
|
Piternswp
Poczatkujacy WPNS
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 4:23 pm ...
|
|
|
Ok wielkie dzieki za Pomoc a powiedz mi wiesz co moze o agencji LINUX ? warto przez nia pracowac ? |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Śro Sty 26, 2011 7:20 am
|
|
|
Witaj
agencja LINUX- hmmm jest to tureckie uitzendbureau- jesli chodzi o prace tam to niestety nie zagwarantuja ci godzin to znaczy bedzie praca bedzie placa. moze sie zdarzyc ze kilka dni albo nawet kilka tygodni bedziesz czekal na prace. nie wiem czy masz pojecie jak dzialaja tutejsze tureckie uitzendbure;a ale wyjasnie ze nie dostaniesz gwarancji godzin i pracy. jesli chcodzi o wyplacalnosc to tak z tego co mi wiadomo sa wyplacalni.
a jesli chodzi o mieszkania to najlepiej wejdz sobie na ogloszenia w niedzieli i sam poszukaj wielu rodakow podnajmuje pokoje wiec nie bedziesz mial problemu z komunikacja. nie musisz szukac w poblizu biura poniewaz biuro to ma swoje busy ktore jezdza po hadze i zbieraja ludzi.
powodzenia i pozdrawiam |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
Piternswp
Poczatkujacy WPNS
|
Wysłany: Śro Sty 26, 2011 10:38 am ...
|
|
|
Agata - Wielki Dzieki za Informacje ) Jesli chodzi o Linuxa to niemam pojecia na jakiej zasadzie dziala to Biuro . Bylem ostatnio przez agencje w Holandi ale to byla Polska Agencja i tez z godzinami roznie bywalo ... No wlasnie patrzylem za mieszkaniami na tej stronce i mysle ,ze cos sie zawsze znajdzie jak cos Dzieki za infa Pozdrawiam ... |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Śro Sty 26, 2011 3:56 pm
|
|
|