ING bank |
Autor |
Wiadomość |
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 2:45 pm
|
|
|
Witam,
Mam pytanie od jakiegoś czasu nie dostaje wyciągów z konta wiec postanowiłem to sprawdzić :
Wcześniej nie miałem odznaczonego tego miejsca gdzie jest strzałka a tylko punkt pod nią - czy to mogło być przyczyną ze nie otrzymywałem wyciągów z banku ???
psss foto:
 |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Damianos
Gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 20 Cze 2009 Posty: 173
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 7:03 pm
|
|
|
Żeby otrzymywać wyciągi z konta musisz mieć zaznaczone oby dwie opcje (dokładnie tak jak masz to zaznaczone na fotce) |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 9:08 pm
|
|
|
Beny.rac napisał/a: | Mam pytanie od jakiegoś czasu nie dostaje wyciągów z konta wiec postanowiłem to sprawdzić :
Wcześniej nie miałem odznaczonego tego miejsca gdzie jest strzałka a tylko punkt pod nią - czy to mogło być przyczyną ze nie otrzymywałem wyciągów z banku ??? |
zgadza sie... ING wysylalo w tym okresie listy, ze jesli chce sie nadal otrzymywac wyciag z konta na papierze to trzeba ich o tym poinformowac w innym wypadku zostanie on zakonczony automatycznie... ale to juz dosc dawno temu bylo... |
|
|
|
|
Ratek
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Lut 12, 2011 7:06 pm
|
|
|
Witam, ostatnio zainteresowała mnie zakładka "spaarrekening" po zalogowaniu do bankowości internetowej w ING. W Polsce posiadam tzw konto oszczędnościowe również w banku ING i bardzo fajnie to funkcjonuje, mam dostęp do pieniędzy cały czas bez dodatkowych opłat robię przelewy wewnętrzne z oszczednosciowego na zwykłe bez utraty odsetek. Wie ktoś jak wygląda temat spaarrekening tutaj w Holandii? Głównie interesuje mnie jak to funkcjonuje w banku ING. Czy są jakieś koszta za prowadzenie, jakie są oprocentowania, jak wygląda założenie takiego konta i czy mam również tak jak w przypadku polskich kont oszczednościowych, swobodny dostęp do moich oszczedności? |
|
|
|
|
|