NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Śro Lut 02, 2011 4:50 pm
Informatyk/Grafik
Autor Wiadomość
adus_lca 
Poczatkujacy
adus_lca

Wysłany: Śro Lut 02, 2011 12:52 pm   Informatyk/Grafik

Witam wszystkich.

Zastanawiam się nad wyjazdem za granice tzn. gdybam jak by to było i czy tak jak napisałem w temacie Informatyk/Grafik miałbym dobry start w NL. Obecnie pracuje w PL prowadzę też własny biznes (zlecenia prywatne) mam już doświadczenie ale jakoś nic mnie nie cieszy a w ręcz przeciwnie drażni mnie tematyka OFE, Smoleńska i inne.

Czy ktoś z was ma tą profesje co ja i jak wygląda rynek pracy w tej branży w praktyce. Ukończyłem polibude specialiację sieci i bazy danych obecnie zajmuje się XHTML, CSS, PHP, JavaScript oraz pracuje z Photoshopie i Corelu (moja pasja). Jak wygląda zapotrzebowanie w NL na projektantów stron www (koderów) oraz grafików komputerowych?

Czekam na wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez adus_lca Śro Lut 02, 2011 12:53 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Katje 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Śro Lut 02, 2011 8:00 pm   

Jest holenderska firma, ktora szuka osob z takim doswiadczeniem jak ty, z tym, ze oni maja swoja siedzibe i w NL i w PL, firma nazywa sie GoYello. Z tego co patrzylam przed chwila to na ta chwile maja propozycje tylko dla osob w PL, ale pojawiaja sie tam tez oferty dla osob do pracy w NL.

Jesli ogolnie chodzi o rynek pracy IT to zapotrzebowanie jest spore. Z tym, ze konkurencja tez jest spora i moze chwile potrwac zanim znajdziesz 'prace marzen' ;)

Odpowiedz do tematu