NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
niewyplacono mi rezerw wakacyjnych
Autor Wiadomość
m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 8:36 pm   

wakacyjne jest wyplacane do 6 tyg, wiec jeszcze dwa tygodnie mozesz sobie poczekac.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

jedrzej2225 
Mega gaduła

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 8:48 pm   

Jak odchodziłem z biura pracy powiedziano mi także że wakacyjne wypłacaja po 6 tygodniach,ale trzeba dodać 1 tydzien na rozliczenie.I własnie po 7 tygodniach otrzymałem na konto.

adamooo123 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lut 06, 2011 3:04 pm   

jesli ktos zna polsko jezycznego prawnika lub firme windykacyjna prosze o kontakt na priv

Miep 
Super gaduła

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 7:07 pm   

adamooo123, w tej chwili zadna firma windykacujna ci nie pomoga .a Adwokat oczywiscie ale zaplacisz kilka setek za wyslanie 1 a 2 listow , pomysl czy warta skora wyprawki?
aby oddac sprawe do incasso musisz napjpierw 2 ponaglenia napisac a pudzniej ostateczne ostrzezenie. ktos juz tu podawal link do takowych przykladow. jak nie dasz rady w NL mozesz to zrobic w EN . w przykladach z linku wystarczy wpisac swoje dane i sumy oraz daty .

adamooo123 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 8:11 pm   

Dzieki wszystkim za pomoc ale zrobilem to tak ,: wyslalem zapytanie do firmy prawniczej , dostalem numer do pana adwokata ktory mial sie tym zajac , ale adwokat poradził mi bym najpierw osobiscie pojechał i im powiedzial ze prawnik czeka na wszczecie sprawy , a ja czekam nie dluzej niz tydzien , tak zrobilem , w piatek pojechalem w poniedzialek kasa juz byla , w firmie zarzadalem tylko jarografow , o kasie powiedzialem ze juz nie musze czekac adwokat chce sie tym zajac , i jak nie znajdzie sie w ciagu tygodnia , prawnik sie tym zajmie .

Odpowiedz do tematu