Największe ściemy |
Autor |
Wiadomość |
Bronka
Mega gaduła
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 1:06 am Największe ściemy
|
|
|
Tak jak w temacie...
Sprzedam kabel bezprzewodowy
Wrzucajcie inne |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 8:20 am
|
|
|
jakis czas temu widzialem na allegro, ze koles sprzedawal ZDJECIE telefonu (jakas nokia). Cena byla jak za telefon i o dziwo mial calkiem sporo chetnych. Nie wiem czy to sie nadaje do kategorii sciema, bo aukcja byla naprawde rzetelnie opisana |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
karolek85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 10:10 am
|
|
|
Dla mnie najwieksza akcja byla ze sprzedaza KUPY tak tak dobrze czytacie. Kupa....bylo normalnie zdjecie kupy i sprzedawca gwarantowal dobra jakosc co opisal. Jesli ktos wygra to po zakonczonej aukcji wezmie sloik zrobi i wysle. Fachowo i profesjonalnie. A najsmieszniejsze bylo to ze pierwszy pomysl sprzedawal sie po 400zl ale allegro wycofalo pozniej ta aukcje....usmialem sie po pachy |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 11:40 am
|
|
|
zaq napisał/a: | jakis czas temu widzialem na allegro, ze koles sprzedawal ZDJECIE telefonu (jakas nokia). Cena byla jak za telefon i o dziwo mial calkiem sporo chetnych. Nie wiem czy to sie nadaje do kategorii sciema, bo aukcja byla naprawde rzetelnie opisana |
Takich aukcji w ostatnim miesiącu widziałam co najmniej dwie (akurat sama nie przeglądam ale na wykopie było).
karolek85 napisał/a: | Dla mnie najwieksza akcja byla ze sprzedaza KUPY tak tak dobrze czytacie. Kupa....bylo normalnie zdjecie kupy i sprzedawca gwarantowal dobra jakosc co opisal. |
Nie umiem teraz znaleźć, może potem dodam linka do firmy u której można zamówić wysłanie krowiego placka (tak, mam na myśli tego co na łące z siebie wydala) zapakowanego w ładne pudełko, z dowolnym listem wysłanym anonimowo do wroga |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
karolek85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:34 am
|
|
|
Hehehe.... z tym plackiem dobre. A przypomnialem sobie kiedys jako amator allegro przegladalem linki z pierwszej strony bo wiadomo ze ludzie za nie sporo wiecej placa. I tam cos bylo " Promocja musisz wejsc " Itp poprostu na zachete...wchodze.....a tu... Koles sprzedaje albo kobieta nie pamietam juz. Damskie majtki uzywane ale " wyprane " z podkresleniem na " wyprane " . A tak przy okazji czytalem artykul na internecie ze dziewczyny sprzedaja bielizne i faceci kupuja wsyzstko jest anonimowe i taka dziewczyna pisze ze dorabia w miesiacu z 300zl...czasami zaluje ze nie urodzilem sie kobieta...kurcze co miesiac nowa bielizna prac nie trzeba Super |
|
|
|
|
mamqa
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 9:08 am
|
|
|
Zapomniałam o tym temacie,przepraszam... a link do tej stronki to http://www.krowi-placek.pl/ |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:18 pm
|
|
|
Karolek nie zaluj tylko kupuj damskie stringi ponos z 2-3 dni I sprzedawaj jako karolinka, kto to pozna kto je nosily |
|
|
|
|
zaq
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:36 pm
|
|
|
jagodka, twoja propozycja pewnie jest z powodzeniem stosowana przez wielu sprzedajacych |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
|
|
|
|
duYster
Super gaduła Uwaga Baba!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 247 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 2:12 pm
|
|
|
[ Dodano: Pią Lut 11, 2011 2:19 pm ]
|
_________________ Racja jest jak dupa, kazdy ma swoja... |
|
|
|
|
Estamos
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 5:49 pm
|
|
|
A propos foto z Żywcem i Zwardoniem.
Mieszkałem tam 21 lat....
Znaki jakby na to nie patrzeć postawione "po polsku".
Największy absurd? To, że nie dyskryminuje się żadnych religii a mniejszości mają prawo do swobodnego życia:P. |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 6:20 pm
|
|
|
A może ktoś kupi podwozie od wrotek i kierunkowskazy do żelazka ...! |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
|
|
|
|
zaq
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 7:33 pm
|
|
|
Traken, ile chcesz za te kierunkowskazy? czuje sie bez nich jak ryba bez roweru |
|
|
|
|
MacGrey
Gaduła
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 140 Skąd: Rijswijk
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 7:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
kacaraba
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 6:18 pm
|
|
|
mam do zaoferowania przedłużacz do siekiery. |
_________________ kacaraba |
|
|
|
|
karolek85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 11:44 pm
|
|
|
jagodka napisał/a: | Karolek nie zaluj tylko kupuj damskie stringi ponos z 2-3 dni I sprzedawaj jako karolinka, kto to pozna kto je nosily |
moze kiedys przyjdzie kryzys w pracy to pomysle nad taka opcja zarobkowa :D:D:D:D
[ Dodano: Pon Lut 14, 2011 1:32 am ]
siedzialem z kumplami w barze....weszla ladna kobieta a moj kolega mowi " Ladna dupa z twarzy " myslalem ze pekne ze smiechu a on nie wiedzial nawet jak to zabrzmialo.... |
|
|
|
|
|