Otwarty przez: Gochna H Wto Kwi 19, 2011 2:25 pm |
Polski warsztat<mechanik okolice OSS pilnie potrzebny |
Autor |
Wiadomość |
tomek24833
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 3:51 pm Polski warsztat<mechanik okolice OSS pilnie potrzebny
|
|
|
witam koledzy tak jak w temacie poszukuje warsztatu lub mechanika okolice oss pilnie ma ktos jakies namiary z góry dziekuje |
|
|
|
|
hoolio
Gaduła FSW ZACHÓD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 116 Skąd: Świebodzin FSW
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 12:30 pm
|
|
|
Polski w Holandii?????? Polskie zaklady sa w Polsce.
I mala rada : Nikt tak cie nie wykasuje jak Polak w Holandii. Jedz do Turkow: Dobrzy ludzie hehe. Nie to co my Polacy. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 12:40 pm
|
|
|
hoolio, zalezy na kogo trafisz. ja jakos mam dosc tubylczych i tureckich warsztatow. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 12:57 pm
|
|
|
mnie ostatnio pekla klapa w nagrzewnicy - czesci 50e, ale robota niewdzieczna bo trzeba pruc deske. Tutejsze warsztaty zapronowaly tak zaporowe ceny, ze oplacalo mi sie pojechac w niedziele do polski, wczoraj wrocic i po odliczeniu wszystkich kosztow zaplacilem 1/3 tego co tutaj... Masakra |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
hoolio
Gaduła FSW ZACHÓD
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 8:32 pm
|
|
|
Najgorszy wybór to kwikfit.nl Wymieniłem w Polsce wszystkie elementy gumowo-metalowe zawieszenia czyli łączniki, drążki itp. Kiedy przyjechałem do NL. pojechałem zrobić APK a tam Pan powiedział że mi drążki stukają. Pokazałem mu fakture z przed dwoch dni i powiedzialem żeby się podszkolił albo uważał kogo chce oszukać ( W ch..ja to my, ale nie nas Polakow) hehe.
Przy okazji uwalili mi wszystkie pasy bezpieczenstwa (beżowe) Były czarne od palców.
Nie polecam......
[ Dodano: Sro Lut 09, 2011 8:33 pm ]
m4rcin napisał/a: | mnie ostatnio pekla klapa w nagrzewnicy - czesci 50e, ale robota niewdzieczna bo trzeba pruc deske. Tutejsze warsztaty zapronowaly tak zaporowe ceny, ze oplacalo mi sie pojechac w niedziele do polski, wczoraj wrocic i po odliczeniu wszystkich kosztow zaplacilem 1/3 tego co tutaj... Masakra |
Dokładnie.... robie tak samo - mieszkam przy granicy NL-PL Robie auta w Polsce i przy okazji na obiadek wskocze do domu. hehe |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Lut 09, 2011 9:30 pm
|
|
|
hoolio, Cytat: | mieszkam przy granicy NL-PL |
nie wiedzialm ze Polska z Holandia graniczy...
jesli tak to prosze mnie oswiecic ,od kiedy ? |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
hoolio
Gaduła FSW ZACHÓD
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 5:16 am
|
|
|
Gochna H napisał/a: | hoolio, Cytat: | mieszkam przy granicy NL-PL |
nie wiedzialm ze Polska z Holandia graniczy...
jesli tak to prosze mnie oswiecic ,od kiedy ? |
Oczywiście D-PL.... Mała pomyłka |
_________________ -------------------------------------------
Dzięki |
|
|
|
|
tomek24833
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 5:01 pm
|
|
|
no i jak zwykle zapytałem grzecznie a tu co??? g.....o a nie odpowiedz dzieki za pomoc
[ Dodano: Sro Kwi 20, 2011 12:57 am ]
dziękuje korzystał ktoś z forumowiczów z tego warsztatu ?? http://garazpl.pl/ znajduje sie w Maasdonk warto zajechac? czy lepiej omijac szerokim łukiem??
[ Dodano: Sro Kwi 20, 2011 12:18 pm ]
ponawiam pytanie |
|
|
|
|
andrzejr84
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 10:07 pm
|
|
|
tomek24833 napisał/a: | no i jak zwykle zapytałem grzecznie a tu co??? g.....o a nie odpowiedz dzieki za pomoc
[ Dodano: Sro Kwi 20, 2011 12:57 am ]
dziękuje korzystał ktoś z forumowiczów z tego warsztatu ?? http://garazpl.pl/ znajduje sie w Maasdonk warto zajechac? czy lepiej omijac szerokim łukiem??
[ Dodano: Sro Kwi 20, 2011 12:18 pm ]
ponawiam pytanie |
Jeśli nadal szukasz mechanika, odezwij się na priv, podam Ci namiary na dobrego i "dość niedrogiego" jakieś 4 km od Oss. Pozdro |
_________________ Przypływ mądrości mierzy się upływem żółci |
|
|
|
|
|