Kester Uitzendbureau b.v. |
Autor |
Wiadomość |
PrimoHolland
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 23, 2011 6:07 pm Kester Uitzendbureau b.v.
|
|
|
czesc,przegladalem forum lecz nic nie znalazlem na temat tego posredniaka....
... mam mozliwosc wyjazdu i pytanie mam do Was.
Czy ktos z obecnych mial jaki kolwiek kontakt z tym biurem badz pracowal przez to biuro ?
zalezaloby mi na wypowiedziach,pozdrawiam. |
_________________ nigdy nie mów nigdy |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Lut 23, 2011 8:18 pm
|
|
|
PrimoHolland
kilka cytatow z ich strony
Cytat: | Kester Uitzendbureau b.v. to praca!
Przybywają Państwa ręce na krótko? Wtedy Kester-biuro pośrednictwa pracy jest Państwa idealnym partnerem. Dostarczamy między innymi Polskich pracowników do upraw ogrodniczych, ale również: spawaczy, elektryków i cieśli. Posiadają Państwo specjalne życzenia? Słuchamy Państwa chętnie. Kester-biuro pośrednictwa pracy, te ręce to udogodnią.
|
Cytat: | proponujemy legalną pracę dla bardzo konkurencyjnych cen. W naszych cenach zawierają się wszystkie koszty tak jak: podatek, premie narodowe i ubezpieczenie. Tym samym to żadne zaskoczenie dla Uitzendbureau. Nasi współpracownicy są wypłacalni zgodnie ze stawkami CAO’s. |
http://www.kesteruitzendbureau.pl/pl_index.html |
|
|
|
|
Estamos
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 6 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Śro Lut 23, 2011 8:37 pm
|
|
|
Od dłuższego już czasu obserwuję znaczny przyrost tematów w stylu "XXX uitzendbureo- opinie".
U jednego z użytkowników niedzieli, pod każdą z wypowiedzi można przeczytać słowa S.Lema o idiotach w internecie, właściwie ich ilości. Bardzo to zacne i słuszne słowa. Ja powiem więcej, dla mnie internet to dla wielu ludzi swego rodzaju szambiany katharsis. Ot niejeden prostak i zakamuflowane chamidło na co dzień wydające przepustki do biurowca, czy tłusta locha, która 3 rok po urodzeniu dziecka twierdzi że przytyła w ciąży i nie wie co z tym zrobić wylewają fekalia na innych. W przenośni naturalnie.
Dlaczego o tym? Z opiniami o agencjach jest tak samo. Pracowity, uczciwy człowiek jak mu nie zapłacą za dobrze wykonaną pracę, poszuka innej, nierob i próżniak zarabiając 20 euro na godziną za leżenie na plaży będzie twierdził że to za mało.
Jeśli ktoś uważa, że w każdej wypowiedzi kłamliwej czy plotce jest ziarno prawdy, jest idiotą. Jeśli moja dziewczyna powie koleżance a ta rozpowie 5innych a to 20 innym, że mój członek sięga moich kolan a w rzeczywistości ma 20 cm gdzie tu owe ziarnko?
Patrzmy co podpisujemy, żądajmy na piśmie obietnic, i uczmy się języka przede wszytskim a nie będzie się krzywda działa.
Do autora tematu. Wiemy, że oczekujesz wypowiedzi, gdybyś oczekiwał stolca pewnie byś nas o tym nie poinformował. |
|
|
|
|
PrimoHolland
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 4:17 pm
|
|
|
hej,gochna przegladalem ich strone ,czytalem.mialem nadzieje ze ktos pracowal przez nich,niestety
temat mozna w takim razie zamknac,przeniesc.
estamos nie bede komantowal twojej wypowiedzi...stolec tobie na czolo.
ps.jak bede robil kupe dam ci znac na pw. |
_________________ nigdy nie mów nigdy |
|
|
|
|
|