faceci... |
Autor |
Wiadomość |
Layana87
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 11:27 am
|
|
|
jest polakiem a dziecko nie jest jego, teraz jest znowu kochany i milutki a za pare dni xnowu bedzie to samo, bedzie sie darl i wypominal |
|
|
|
|
Miep
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 9:11 am
|
|
|
Layana87, poaukaj jakiegos lokum dla siebie i malego i walnikj drzwiami.
"Pol swiatu tego kwiatu " Jak juz jet teraz tak to to nic dobrego nie wrozy na przyszlosc i szkoda tywoich nerwow. |
_________________ Zyj!- powiedziala nadzieja - Bez ciebie nie moge - odparlo zycie ....... |
Ostatnio zmieniony przez Miep Śro Gru 15, 2010 9:12 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 7:43 pm
|
|
|
jso napisał/a: | Jeśli przy każdych trudnościach ktoś zmienia chłopa to zostanie starą panną. |
A to pisze facet czy zdesperowana baba?
Moze Twoja zona zalozy wreszcie swoje konto? |
Ostatnio zmieniony przez Bronka Pią Gru 17, 2010 7:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 10:31 pm
|
|
|
Bronka napisał/a: | jso napisał/a: | Jeśli przy każdych trudnościach ktoś zmienia chłopa to zostanie starą panną. |
A to pisze facet czy zdesperowana baba?
Moze Twoja zona zalozy wreszcie swoje konto? |
Kobiety z wiekiem tracą urodę, a faceci szlachetnieją jak wino (choć też do pewnego wieku). Wśród młodzieży to faceci zabijają się o dziewczynę, a wśród starszych to kobieta częściej zabiega o chłopa, aby wziął ją zamiast jakiejś młodej. Łatwiej więc spotkać związek 20 letniej dziewczyny z 50 letnim facetem niż 20 latka z 50-latką.
Żonka kiedyś miała konto, ale już się nie udziela. Czasami tylko czyta co ja tam w internecie nawypisuję jeśli na maila przyjdzie jakaś powiadomka. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 9:13 am
|
|
|
jso napisał/a: |
Kobiety z wiekiem tracą urodę, a faceci szlachetnieją jak wino |
Po prostu idzie sie zalamac... |
|
|
|
|
Miep
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 9:54 am
|
|
|
jso napisał/a: | Łatwiej więc spotkać związek 20 letniej dziewczyny z 50 letnim facetem niż 20 latka z 50-latką. | tylko ile z tych zwiazkow przezyje po uszczupleniu portmonetki 50-latka ? jso napisał/a: | Kobiety z wiekiem tracą urodę, |
jso napisał/a: | wśród starszych to kobieta częściej zabiega o chłopa |
Jak dorosniesz to sam sie przekonasz a w tej chwili prosze nie obrazac kobiet |
_________________ Zyj!- powiedziala nadzieja - Bez ciebie nie moge - odparlo zycie ....... |
|
|
|
|
jso

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 10:16 am
|
|
|
Przepraszam panie, które poczuły się urażone. Zbytnio to uprościłem sprowadzając Waszą wartość tylko do urody. |
_________________ Dumny Polak |
Ostatnio zmieniony przez jso Sob Gru 18, 2010 10:27 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nuta
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 17 Cze 2009 Posty: 469
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 10:26 am
|
|
|
hmmm z tym stwierdzeniem, ze kobiety traca na urodzie a faceci szlachetnieja, to tez zalezy w jakim gronie ludzi sie obracasz,bo ja znam wiecej starszych zadbanych pieknych kobiet. a faceci, stare ramole, fotel, pilot ,tv i duzy brzusio |
|
|
|
|
Aleksandra_
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 11:18 pm
|
|
|
Layana87, dlaczego ty wogole z nim jestes?! nie rozumiem takich kobiet ... zeby dac sie ponizac ... to nie sredniowiecze. jak bedzie trzeba i to do sadu go zaciagnij.jso, a ciebie to zona powinna walkiem zdzielic za te kobiety ktore to niby traca urode. to przeciesz wlasnie o kobietach mowi sie, ze sa jak wino. |
|
|
|
|
MiniSmurfin

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Śro Lut 16, 2011 11:23 pm
|
|
|
Miep napisał/a: | ylko ile z tych zwiazkow przezyje po uszczupleniu portmonetki 50-latka ? |
Usmialam sie do lez , moj maz 50+ ( moi 30+) ma w swojej "portmonetce" moja karte bankowa |
|
|
|
|
Aleksandra_
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lut 16, 2011 11:46 pm
|
|
|
co ma do tego portmonetka? jesli on na tym opieralo sie malzenstwo to napewno nie przetrwa. jesli ma tym na czym powinno czyli na milosci i zaufaniu to przetrwa kazda burze. |
|
|
|
|
forumowiczka25
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 12:33 pm A ja jestem szczęśłiwa
|
|
|
Mam 26 lat a za sobą kilka nieudanych związków, jeden prawie 6 lat trwał i później dwa krótsze... ale znalazłam moje szczęście które ukrywało się w Holandii.
Jesteśmy ze sobą pół roku a uważam, że to facet mojego życia. Kochany słodki, no i Polak:)
Ściągnął mnie do Holandii po 3 miesiącach związku i nie żałuję.
Przez 2 miesiące utrzymywał mnie, bo nie mogłam znaleźć pracy. Mówił że ważne że jesteśmy razem.
Ma jakieś wady ale nie szkodzi, nikt nie jest idealny.
Jestem taka szczęśliwa, że go mam...
Myślałam, że już nigdy się nie zakocham a ja żyć bez niego nie mogę...
Głowa do góry dziewczyny... Ta miłość na was czeka, trzeba być cierpliwym...
Pokaże sie w najmniej oczekiwanym momencie:) |
|
|
|
|
Mucha_75
Gaduła nad gadułami :-) Mucha
Pomógł: 13 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 624 Skąd: Schiedam, GA
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 4:22 pm
|
|
|
forumowiczka25, fajnie takie posty się czyta, a nie narzekanie sfrustrowanych osobników Szczęscia Wam życzę. |
|
|
|
|
Aleksandra_
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 9:54 pm
|
|
|
Ja tez mam za soba duzonieudanych zwiazkow. I swoja milosc tez znalazlam w Holandii. Moj chlopak jest holendrem. Jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa. No i muze sie pochwalic w srode podpisalismy umowe wynajmu naszego pierwszego wspolnego mieszkania . |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 10:18 pm
|
|
|
Aleksandra_,
z profilu wynika ze masz 20 lat i piszesz o tym ze mialas duzo nieudanych zwiazkow ? to ile latek mialas jak zaczynalas pierwszy zwiazek o ile to nie tajemnica
i ile taki zwiazek trwa lat, albo miesiecy ?
jesli nie chcesz nie musisz odpisywac
pozdrawiam |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
|