NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
faceci...
Autor Wiadomość
guust 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 8:34 am   

forumowiczka25 napisał/a:
Mam 26 lat a za sobą kilka nieudanych związków, jeden prawie 6 lat trwał i później dwa krótsze... ale znalazłam moje szczęście które ukrywało się w Holandii.
Jesteśmy ze sobą pół roku a uważam, że to facet mojego życia. Kochany słodki, no i Polak:)
Ściągnął mnie do Holandii po 3 miesiącach związku i nie żałuję.
Przez 2 miesiące utrzymywał mnie, bo nie mogłam znaleźć pracy. Mówił że ważne że jesteśmy razem.

moze to jest normalne, ale jak dla mnie jest to zakamuflowana forma 'sponsoringu' i dlatego tez,

forumowiczka25 napisał/a:
Jestem taka szczęśliwa, że go mam...

bo bez niego nic bym nie miala...

taka moja skromna opinia :039:

Aleksandra_ 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 11:41 am   

Gohna, 15 jak mialam piewrwszego chlopaka, ale to takie wiesz chodzenie za raczke po bulki, potem mialam jednego 2 lata i nastepnego ponad rok.

nuta 

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 12:58 pm   

okropny jestes guust :>

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 2:43 pm   

po troszku to guust ma racje.
ale tez faktem jest ze zaurocznie, zakochanie chec przebywania z ukochana(ym) nie ma granic i mozna wiele zrobic by byc razem.
i to jest fajne oby jak najwiecej takich przypadkow i oby jak najdluzej trwaly

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 4:39 pm   

Aleksandra_ napisał/a:
Gohna, 15 jak mialam piewrwszego chlopaka, ale to takie wiesz chodzenie za raczke po bulki, potem mialam jednego 2 lata i nastepnego ponad rok.

Mam nadzieje ze nie bawiłaś sie w "Śłoneczka w gimnazjum ..." :082:

A tak na poważnie to kiedyś uważałem ze polskie nastolatki szybko zaczynają sferę intymną ale obecnie wiem ze holenderski nastolatki zaczynają dużo wcześniej ...

Psss
Aby nie było dla mnie nastolatka to dziewczyna która ma 16-17 lat a w nl taka nastolatka może już duzo (fajki , alko i inne sprawy ) dobrze że w PL jest sie Pełnoletnim od 18 a nie od 16 ... :039:

guust 

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 5:07 pm   

Beny.rac napisał/a:
Mam nadzieje ze nie bawiłaś sie w "Śłoneczka w gimnazjum ..."

sprawdzilem u dr google'a i jestem w szoku, ze cos takiego ma miejsce, masakra jakas.. :027:

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 5:30 pm   

nie wiem czy smiac sie czy plakac raczej to drugie- ja tez wlasnie sprawdzilam - jak dobrze ze nie jestem juz od wielu lat gimnazjalista
dla tych co nie wiedza link

http://www.sadistic.pl/za...isci-vt3294.htm

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 5:37 pm   

Co bez przesady nie wiecie Co to "zabawa w słoneczka" heheeh

Chyba o tym trąbili pare ładnych miesięcy w polskich mediach jakiś czas temu ...

Osoby które ukończyły Gimnazjum ok 2008 roku lub wcześniej raczej sie w to nie bawiły bo to jest HIT lat 2009-2010 ... :082: :021:

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Sob Lut 26, 2011 5:52 pm   

ha ha ha jak dobrze ze nie ten rocznik jestem ani moj syn - zreszta w holandii nie slyszlam o takiej zabawie

Aleksandra_ 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 12:25 am   

Ja o zabawia w sloenczka tez dowiedziala sie z internetu jak bylam juz po liceum. Az strach pomyslec co bedzie sie dzialo w gimnazjum za 5-10 lat ... albo moze juz w podstawowce beda sie w to bawic.

zibil 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 2:23 am   

Będąc na osiemnastcte u mojej żony graliśmy w butelę zadając niewinne pytania.w tym roku moja starsza córka skończyła 15lat i zaczynam być zaniepokojony :011:

jso 

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 9:57 am   

Wydaje mi się, że informacje o tej "zabawie w słoneczko" rozdmuchano z powodu jednego prowokacyjnego postu na jakimś tam forum. Ktoś to zmyślił, opisał w sieci, a potem wszyscy oburzeni zaczęli to podlinkowywać i komentować. Za każdym razem gdy o tym mowa to opisywana jest historia dziewczyny co zaszła przy tym w ciążę. Z tego wniosek, że to wszystko bazuje na tej samej jednej wypowiedzi. Wiarygodności nie dodaje też fakt, że jednemu chłopakowi trudno jest zaciągnąć do łóżka jedną dziewczynę, a nim są młodsi tym trudniej (albo odwrotnie - nim ludzie starsi tym łatwiej idą do łóżka). A tutaj nagle niby okazuje się, że niby już w gimnazjach odnajduje się w dużych ilościach dziewczyny łatwe już nawet nie do zwykłego seksu, ale przedmiotowego i grupowego. Na forach są osoby, które szły już tokiem edukacji z gimnazjum i jakoś nikt nigdy nie widział tego u siebie, a jedynie wszyscy czytają o tym z internetu i oburzają się, że "za ich czasów młodzież nie robiła takich rzeczy". Stąd u mnie w głowie ta opowieść trafia na półkę z napisem "miejskie legendy".

Bronka 
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 12:15 pm   

JSO chyba naprawde malo wiesz o wspolczesnej mlodziezy ;-)

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3

Aleksandra_ 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 12:22 pm   

Z tego co slyszalam, to sloneczko jest dosc nowym wynalazkiem. A wystarczy popatrzec na zjdecia gimnazjalistek na portalach spolecznosciowych. wygladaja conajmniej na 18. Pelen makijaz, dekold do kostek i pozy jak z ckm-u ... Nie mowie, ze wszystkie, ale jak ja bylam w gimazjum to nie nie bylo tego wcale.
Ostatnio zmieniony przez Aleksandra_ Pon Lut 28, 2011 12:23 pm, w całości zmieniany 1 raz  

kokos1 
Poczatkujacy
kokos1

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 8:22 pm   

bla bla bla babski temat

Odpowiedz do tematu