gdzie kupić psa lub kota???? okolice zaltbommel |
Autor |
Wiadomość |
sajenka88
Poczatkujacy sabina
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 8:53 pm gdzie kupić psa lub kota???? okolice zaltbommel
|
|
|
hej, chce nabyć kota ewentualnie psa czy znacie może jakieś miejsce w okolicach zaltbommel, geldenmassen gdzie można nabyć zwierzątko?? może jakaś giełda?? prosiła bym również o podanie adresu oraz godzin otwarcia:) z góry dziękuje:)))) |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 9:06 pm
|
|
|
poszukaj na marktplaats |
|
|
|
|
sajenka88
Poczatkujacy sabina
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 9:13 pm
|
|
|
a co to jest marktplaats????????? |
_________________ jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód... beztrosko na prosto:) |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
|
|
|
|
sajenka88
Poczatkujacy sabina
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:26 pm
|
|
|
no wchodziłam na tą stronke ale ciężko sie w niej ogarnąć bo jest po holendersku. ale dzieki za info |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:34 pm
|
|
|
Marktplaats jest najlepszym miejscem do szukania bo tam nie tylko osoby prywatne sie oglaszaja ale rowniez schroniska wrzucaja koty do oddania, poklikaj na ogloszenia I Sprawdz linki
Ja hol nie znam ale gdy szukalam swego Kota to w google psalm katten zoeken basje a pozniej juz z jednego linka do kolejnwgo Bylo w czym wybierac |
|
|
|
|
sajenka88
Poczatkujacy sabina
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 11:20 am
|
|
|
ja szukam rudego kota no ewentualnie psa chułała lub szpica miniaturke jak by ktoś miał jakies info to piszcie:) znalazłam na tejs tronce kilka rudych kotów tylko to holendrzy spzredają i nie wiem jak się z nimi dogadam ale postaram się:))) dzięki jeszcze raz pzodrawiam:) aaaaaaaaaa i jeszcze jedno mam pytanie może ktoś wie czy jest jakiś pl fryzjer koło zaltbommel albo fryzjerka była bym wdzięczna za ifno pozdro:) |
_________________ jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód... beztrosko na prosto:) |
|
|
|
|
|