Media Markt |
Autor |
Wiadomość |
marpie7
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lut 16, 2011 7:56 pm
|
|
|
Po sprawdzeniu cen w necie wyszło na to że ceny bez BTW w MM to żadna okazja. Po kilku dniach szukania dobrej ceny w necie zakupiłem produkt w Correct w Rottedamie. |
_________________ szukajcie a znajdziecie......:) |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Lut 16, 2011 8:32 pm Re: Media Markt
|
|
|
mario007 napisał/a: | marpie7 napisał/a: | Czy ktoś z forumowiczów orientuje się kiedy można robić zakupy bez Vat??Pzdr |
co masz na mysli mowiac bez VAT, czy moze obnizke cen o 19%? |
ps. obnizka jest o wartosc BTW czyli o 16% a nie 19%
bo cos co kosztuje €1000 + BTW = €1190
obnizka o 19% powodowala by cene €963,9 - ot magia procentow |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Śro Lut 16, 2011 8:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KKamil
Gaduła
Wiek: 34 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 128 Skąd: Wrocław / Eindhoven
|
Wysłany: Śro Mar 02, 2011 12:04 am
|
|
|
Wiecie może jakie dokumenty aktualnie trzeba posiadać aby wziąć sprzęt na raty w MM?
Znajoma mamy była, i dostała TV+Pralke tylko na Paszport i Kartę płatnicza, jednak posiada ona Paszport Niemiecki.
Nie wiem czy Polskie dokumenty są również tak akceptowane, etc ?
Czy trzeba kontrakt, itp.
P.S. Wiem że temat już istnieje, ale jest mocno nieaktualny (3lata +) |
|
|
|
|
KingPin
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 12:46 pm
|
|
|
A jak jest w MM ze zwrotem? Wiadomo ze sa rzeczy ktorych sie nie da sprawdzic przed zakupem jako tako, bo czlowiek nie jest identyczny. Zwracaja pieniadze (mam na mysli sluchawki) czy wymieniaja ta kwote na karte gdzie potem moge kupic sobie inne przedmioty do 60e czyli ceny sluchawek? |
|
|
|
|
mario007
Super gaduła
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Lip 2009 Posty: 338 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 4:50 pm
|
|
|
KingPin napisał/a: | A jak jest w MM ze zwrotem? Wiadomo ze sa rzeczy ktorych sie nie da sprawdzic przed zakupem jako tako, bo czlowiek nie jest identyczny. Zwracaja pieniadze (mam na mysli sluchawki) czy wymieniaja ta kwote na karte gdzie potem moge kupic sobie inne przedmioty do 60e czyli ceny sluchawek? |
Sluchawki nie podlegaja wymianie ze wzgledow higienicznych ale sprobowac zawsze mozesz. Jezeli przyjma to powinni oddac gotowke. |
_________________ Mariusz |
|
|
|
|
|