NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
wizzair z eindhoven do warszawy
Autor Wiadomość
nuta 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 8:54 pm   

akurat nie bylo to zima tylko jesienia i warunki do lotu byly bardzo dobre. poprostu wizzair ma w takim stanie samoloty, ze ja juz zrezygnowalam po 2 incydentach z podrozowania z nimi.

*rosa* 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 17, 2010 8:20 pm   

Dziękuję za odpowiedź w sprawie lotniska Eindhoven. A czy na tą górę można się dostać windą czy tylko schody?
No i przestraszyliście mnie tymi strasznymi opóźnieniami :( Zdawałam sobie z tego sprawę że musze się liczyć z tym lecąc w takie warunki pogodowe. Ale że to się zdaża aż tak często :(
Ech, mam nadzieje,że z naszym lotem nie będzie problemu

Pozdrawiam!

nuta 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pią Gru 17, 2010 10:14 pm   

jest winda i schody ruchome :)

*rosa* 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 17, 2010 11:34 pm   

Dzięki wielkie :)

Ainka 
Super gaduła
Princess of the Sun

Wysłany: Sob Gru 18, 2010 4:24 pm   

*rosa* napisał/a:
Dziękuję za odpowiedź w sprawie lotniska Eindhoven. A czy na tą górę można się dostać windą czy tylko schody?
No i przestraszyliście mnie tymi strasznymi opóźnieniami :( Zdawałam sobie z tego sprawę że musze się liczyć z tym lecąc w takie warunki pogodowe. Ale że to się zdaża aż tak często :(
Ech, mam nadzieje,że z naszym lotem nie będzie problemu

Pozdrawiam!

Rosa, najlepiej zobacz na stronie lotniska jak to obecnie wyglada i jakie sa opoznienia.

tropicana 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Mar 20, 2011 4:36 pm   

Witam,

Zgodnie z tematem, zabukowalam bilet z warszawy do eindhoven (Wizzair). Zaplaty dokonalam przelewem bankowym (online)z konta holenderskiego.
Mam pytanie - jak dlugo trzeba czekac na otrzymanie biletu na maila?? Bede wdzieczna za info!
Dzieki i pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez tropicana Nie Mar 20, 2011 4:38 pm, w całości zmieniany 1 raz  

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Nie Mar 20, 2011 7:35 pm   

tropicana, moze ponizsza informacja sie przyda:

Wizzair.com napisał/a:
Kod rezerwacji.

Linie lotnicze Wizz Air nie używają tradycyjnych biletów. Przy rezerwacji przez internet, telefonicznie lub w biurach podróży nie wydajemy biletów na blankietach. Numer rezerwacji przydzielony pasażerowi przy potwierdzeniu rezerwacji i zapłaty jest elektronicznym biletem. Kod ten należy zanotować w momencie rezerwacji. Ostatnia strona przy rezerwacji przez internet stanowi plan podróży i potwierdzenie rezerwacji. Wiadomość zawierająca plan podróży i potwierdzenie rezerwacji zostanie automatycznie wysłana na adres e-mail podany podczas dokonywania rezerwacji. Wiadomość ta stanowi potwierdzenie transakcji. Można ją wydrukować i mieć przy sobie w dniu lotu.

zrodlo: http://wizzair.com/useful...ok/?language=PL

jezeli chodzi ci o karte pokladowa, to bedzie ja mozna wydrukowac po odprawie online (albo wydrukuje ja obsluga w przypadku odprawy na lotnisku).

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net
Ostatnio zmieniony przez zaq Nie Mar 20, 2011 7:42 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tropicana 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Mar 20, 2011 9:22 pm   

Zaq, dzieki za informacje!!!
Szczerze mowiac to nawet tego nie otrzymalam, o czym piszesz. Na maila dostalam tylko "szczeglowe informacje o przelewie bankowym" (czyli kwota i numer rezerwacji oraz informacja ze nalezy oplacic koszt biletu w ciagu 24 godzin) i nic wiecej. Za bilet juz zaplacilam, wiec mam nadzieje, ze w tym tygodniu otrzymam to potwierdzenie , o ktorym mowisz...
Ehh, zadnych planow podrozy, numeru lotu itd nie mam....

Ainka 
Super gaduła
Princess of the Sun

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 4:31 pm   

tropicana, poniewaz placilas przelewem to bilet jest zarezerwowany wstepnie i czekaja na twoj przelew. Musisz wiec cierpliwie czekac az dotrze i go zaksieguja. Ja ostatnio zrobilam przelew w sobote, a dostalam potwierdzenie pelne we wtorek - wiec jak widac trwa to min. 2 dni robocze. Ale nie martw sie, spokojnie zdazysz dostac wszystko na czas - dlatego m.in.platnosci przelewem mozna dokonac min. 14 dni przed odlotem.

Ze strony WizzAir: Jeżeli klient nie otrzyma potwierdzenia rezerwacji w ciągu 5 dni od dokonania przelewu bankowego należy skontaktować się z Telecentrum, aby sprawdzić czy płatność wpłynęła na konto.

Ibi12 
Poczatkujacy
Ja jestem chaos

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 4:54 pm   

Kilka razy dostałem potwierdzenie dopiero piatego dnia-cierpliwości :033:
by evo7 rs

tropicana 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 10:09 pm   

:) Tak, juz doczytalam sie na stronie Wizzair, ze wlasnie moze to potrwac do 5 dni. Dzieki za info :)

Odpowiedz do tematu