Zamknięty przez: Gochna H Wto Mar 12, 2013 7:16 pm |
przeprowadzka |
Autor |
Wiadomość |
hertog3281
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 1:58 pm przeprowadzka
|
|
|
Witam. Niedlugo przeprowadzam sie na nowe mieszkanie w holandii.
Zastanawiam sie jak pozniej odebrac poczte która by ewentualnie przychodzila na stary adres.
Czy jesli nowy wlasciciel nakleji na liscie nowy adres i wrzuci do skrzynki to list dojdzie czy trzeba bedzie kupic znaczek?
czy moze na poczcie da sie to jakos zalatwic? |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 2:24 pm Re: przeprowadzka
|
|
|
hertog3281 napisał/a: | Witam. Niedlugo przeprowadzam sie na nowe mieszkanie w holandii.
Zastanawiam sie jak pozniej odebrac poczte która by ewentualnie przychodzila na stary adres.
Czy jesli nowy wlasciciel nakleji na liscie nowy adres i wrzuci do skrzynki to list dojdzie czy trzeba bedzie kupic znaczek?
czy moze na poczcie da sie to jakos zalatwic? |
mogles poszukac na forum bo juz bylo...np w TNT post za 20 euro mozesz wykupic usluge aby automatyzcnie Ci przesylali wszystkie listy w ciagu roku na nowy adres...
a to co przyjdzie raz na kwartal mzoesz pojechac pod stary adres i oderbac...rozne opcje tylko poszukaj na forum...
a na twoje pytanie - ozywiscie,ze bedzie musial znaczek |
|
|
|
|
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD

Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 8:07 pm
|
|
|
Hej,
w TNT jest tez opcja za darmo, ona tam kosztuje chyba 5 centow wtedy na miesiac. Automatycznie przesylaja listy na nowy adres |
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Mar 30, 2011 5:46 am
|
|
|
przekierowanie poczty kosztuje kilka e miesiecznie. Za pol roku placilem kolo 30e |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD

Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Śro Mar 30, 2011 10:17 am
|
|
|
Marcin ja patrzylam dla kogos jakies 2 tygodnie temu...najpierw przekierowanie poczty wtedy to kosztuje troche...pozniej przeprowadzka i tylko na jeden miesiac i wtedy to kosztuje 5 centow dokladnie od osoby na miesiac...po miesiacu wtedy musisz placic normalnie.
|
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
|