problemy ze zwrotem do ubezpieczenia |
Autor |
Wiadomość |
yogitubadzin
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 12:39 am problemy ze zwrotem do ubezpieczenia
|
|
|
Witam, mam pytanie dotyczace zwrotu z ubezpieczenia. Juz pomijajac fakt, ze zasypuja mnie swistkami zeby im oddawac pieniadze, poniewaz wydali za duzo to mam pytanie Jakie prawo ma holenderski urzad skarbowy, zeby wyekzekwowac je w naszym kraju? czy beda szukac polskiego obywatela w calej polsce, czy po koncie bankowym, zeby oddali im pieniadze? Slyszalem tylko ze dlug narasta z powodu odsetek, ale co jesli zadluzony nigdy sie nie wybierze do holandii i nie zamierza placic?
pozdrawiam |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 9:02 am Re: problemy ze zwrotem do ubezpieczenia
|
|
|
yogitubadzin napisał/a: | Witam, mam pytanie dotyczace zwrotu z ubezpieczenia. Juz pomijajac fakt, ze zasypuja mnie swistkami zeby im oddawac pieniadze, poniewaz wydali za duzo to mam pytanie Jakie prawo ma holenderski urzad skarbowy, zeby wyekzekwowac je w naszym kraju? czy beda szukac polskiego obywatela w calej polsce, czy po koncie bankowym, zeby oddali im pieniadze? Slyszalem tylko ze dlug narasta z powodu odsetek, ale co jesli zadluzony nigdy sie nie wybierze do holandii i nie zamierza placic?
pozdrawiam |
moga sprzedac dlug firmie albo sie dogadac kiedys z PL US, ale tak naprawde powstaje wlasnie ogolno europejska wersja BIK'u (+ma miec troche wiecej zrodel danych niz taki BIK) i jak tam trafisz bedziesz mial problemy z kredytem w kazdym kraju UE |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 1:45 pm
|
|
|
Dokladnie tak jest jak napisane powyzej. Zanim tu przyjechalem 4 lata temu bylem w Irlandii. Nie zamknalem konta i tam jakis debet tez byl i znalezli mnie w Polsce i to firma KRUK wiec za sprawe i odsetki zaplacilem wiecej niz tego debetu bylo. Nie warto kombinowac. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|