za dużo odciagnieto mi podatku dochodowego z wypłaty |
Autor |
Wiadomość |
grizzly86
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 7:19 pm za dużo odciagnieto mi podatku dochodowego z wypłaty
|
|
|
witam, moja agencja pracy odciagneła mi za duzo podatku dochodowego... tzn bez zniżki(korting), nastepne wypłąty juz mialem dobrze policzone. Pytanie kto moze zrobic mi korekte ? agencja pracy czy delastingest. uitzenbureau mowi ze mam z tym isc do Belastingest... zas belastinggest mowi ze to agencja pracy ma mi wyplacic nadpacona sume... i tak sie kolo zamyka. |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 7:30 pm Re: za dużo odciagnieto mi podatku dochodowego z wypłaty
|
|
|
grizzly86 napisał/a: | witam, moja agencja pracy odciagneła mi za duzo podatku dochodowego... tzn bez zniżki(korting), nastepne wypłąty juz mialem dobrze policzone. Pytanie kto moze zrobic mi korekte ? agencja pracy czy delastingest. uitzenbureau mowi ze mam z tym isc do Belastingest... zas belastinggest mowi ze to agencja pracy ma mi wyplacic nadpacona sume... i tak sie kolo zamyka. |
nie wiem o jakim korting mowisz ale ja mialem podobna sytuacje i moje salarisy zostaly wzeryfikowane i rozliczone przez moja firme (nie pracuje przez agencje tylko bezposrednio w firmie NL - ale to nic nie zmienia),tzn przsylaki mi nowe slarisy korygujace do poszczegolnych tygodni i oddali kase a pozneij oni juz to zalatwiaja z belastingiem....widocznie w twoim przypadku niechce im sie nic robic...
jesli twoje biuro sie bedzie nadal upierac postaraj sie dostac zaswiadczenie z belastingu,ze to firm ama robic i im to pokaz
albo niech zadzwonia... |
Ostatnio zmieniony przez .:Paco:. Nie Kwi 03, 2011 7:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 8:56 pm
|
|
|
jak nie odliczyli arbeidskorting to pewnie przy rozliczeniu podatku zostanie ci to zwrocone |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 11:43 pm
|
|
|
ja myślę że chodzi o loonheffingskorting, czy jak to się nazywa, ale niestety nie wiem jak to teraz odkręcić, żeby ci oddali te pieniądze, skoro przysługuje ci zniżka. może skontaktuj się z jakimś księgowym... |
|
|
|
|
|