NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gochna H
Pon Kwi 25, 2011 6:11 pm
kradziez w sklepie
Autor Wiadomość
ona21 
Nieśmiały użytkownik
ona

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 3:26 pm   

Hera, wiesz co widze ze chyba z twojego rocznika na j.polskim nie mieliscie nauki czytania ze zrozumieniem badz opuscilas ta lekcje, ale nic nie szkodzi ja ci wytlumacze jeszcze raz! Przeczytaj jeszcze raz moje posty wolno i wyraznie, a zobaczysz ze nie pisalam ze wszyscy polacy sa zlodziejami ani szumowinami. W moich postach mozesz wyczytac ze jest wiele takich szumowin w holandii ktorzy nam wszystkim wyrabiaja taka sama opinie gdyz jest ich tu za duzo zeby przekonac wszystkich ze polacy to nie tylko ci zli gdyz jest takze wiele tych wspanialych i uczciwych osob.
Wiesz co mozna wybaczyc osoba ktore nie potrafia czytac ze zrozumieniem, ale skoro ty widzisz ze moderator mnie jeszcze nie wyrzucil to przeciez jasne ze nie obrazalam tu nikogo kto ciezko pracuje i jest uczciwy.

Hera, a tak ogolnie wbilas sie w dyskusje pierw jadac po mnie i zapominajac jaki byl temat, bo sama jej nie odpowiedzialas, ani nie poradzilas nic tylko pojechalas po tych co probuja z calych sil budowac dobra opinie o polakach........

Artemida 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 3:52 pm   

ona21 napisał/a:
Hera, wiesz co widze ze chyba z twojego rocznika na j.polskim nie mieliscie nauki czytania ze zrozumieniem badz opuscilas ta lekcje, ale nic nie szkodzi ja ci wytlumacze jeszcze raz! Przeczytaj jeszcze raz moje posty wolno i wyraźnie...

Po pierwsze ja cię żadnym zdaniem nie obraziłam i nie życzę sobie żebyś ty obrażała mnie. Jeśli moderator cie nie wyrzucił to widocznie jeszcze nie zasłużyłaś na to. A wyrażania własnej opinii nikt mi nie zabroni i tego się trzymajmy - wy powiedzieliście swoje, ja swoje. Po to właśnie jest forum.
Nie będę udzielać nikomu rad, ale będę bronić osób przed linczem publicznym. Nikt nie ma prawa osądzać drugiej osoby nie znając jej osobiście. Wiec proszę cię swój osąd o mnie zachowaj sobie dla siebie.

ona21 
Nieśmiały użytkownik
ona

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 4:31 pm   

hera to ty? czyli pod dwoma nickami sie ukrywasz?
ja cie wcale nie chcialam obrazic tylko ci ladnie wytlumaczyla bo po samodzielnym przeczytaniu nie wiedzialas o czym pisze wiec teraz za pomoc tez po mnie jedziesz haha sama nie wiesz czego chcesz i po co tu jestes.

Artemida napisał/a:
A wyrażania własnej opinii nikt mi nie zabroni i tego się trzymajmy - wy powiedzieliście swoje, ja swoje. Po to właśnie jest forum.

w twoim poprzednim poscie wypowiedzialas sie ze ci sie bardzo nie podoba jak piszemy, a jesli o twoje wypowiedzi chodzi to jednak wszyscy maja prawo do wyrazenia swojego zdania....

Artemida napisał/a:
Nie będę udzielać nikomu rad

wczesniej takze sie wypowiedzialas ze ona nie przyszla na linczowanie tylko po rade! my jej poradzilismy zeby zjechala do polski bo watpie zeby gdziekolwiek dostala jeszcze prace, a ty w ogole nie masz zamiaru udzielac rad wiec nadal nie wiem co ty tu robisz oprucz pisania nie na temat i irytowania mnie?

Artemida napisał/a:
Nikt nie ma prawa osądzać drugiej osoby nie znając jej osobiście

ale co to ma do znaczenia zlodziej to zlodziej prawda? lepiej takich osob nie znac pozniej mozna sie problemow nabawic

Artemida napisał/a:
Wiec proszę cię swój osąd o mnie zachowaj sobie dla siebie.

ja tu nikogo nie osadzam tylko wyrazam swoje zdanie, a ty znowu masz problemy z rozumieniem. Jezeli zlamiesz prawo tak jak kolezanka z tego tematu to cie sad osadzi a nie ludzie bo mamy 2011rok i bardzo duzo instytucji do rozwiazywania roznych spraw, nie ma to jak w sredniowieczu ze trzebabylo za przestepca z siekiera biec haha pozdrawiam :031: :039:
Ostatnio zmieniony przez ona21 Pon Kwi 25, 2011 4:36 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Mathnl 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 4:48 pm   

ona21 napisał/a:
zalosna jestes! myslisz ze ci ktos tu da porady w sprawie zlodziejstwa? wlasnie przez takich polakow jak ty mamy zniszczona reputacje. do Polski wont!!!

ona21 napisał/a:
my jej poradzilismy zeby zjechala do polski
ona21 napisał/a:
ja cie wcale nie chcialam obrazic tylko ci ladnie wytlumaczyla bo po samodzielnym przeczytaniu nie wiedzialas o czym pisze
ona21 napisał/a:
ze ze chyba z twojego rocznika na j.polskim nie mieliscie nauki czytania ze zrozumieniem badz opuscilas ta lekcje
Ona widze,ze Ty nawet wlasnych postow nie umiesz czytac ze zrozumieniem.

Mucha_75 
Gaduła nad gadułami :-)
Mucha

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 4:51 pm   

Mathnl, daj spokój, nie warto..

ona21 
Nieśmiały użytkownik
ona

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 5:18 pm   

Mathnl napisał/a:
ona21 napisał/a:
zalosna jestes! myslisz ze ci ktos tu da porady w sprawie zlodziejstwa? wlasnie przez takich polakow jak ty mamy zniszczona reputacje. do Polski wont!!!

ona21 napisał/a:
my jej poradzilismy zeby zjechala do polski
ona21 napisał/a:
ja cie wcale nie chcialam obrazic tylko ci ladnie wytlumaczyla bo po samodzielnym przeczytaniu nie wiedzialas o czym pisze
ona21 napisał/a:
ze ze chyba z twojego rocznika na j.polskim nie mieliscie nauki czytania ze zrozumieniem badz opuscilas ta lekcje
Ona widze,ze Ty nawet wlasnych postow nie umiesz czytac ze zrozumieniem.

TZN?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi