NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
FIRMA KTÓRA JEST NIE OK !!!!!!!!!!!!!!!!!1
Autor Wiadomość
smoczek197411 
Poczatkujacy
smoczek

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:14 am   FIRMA KTÓRA JEST NIE OK !!!!!!!!!!!!!!!!!1

WITAM WSZYSTKICH, A SZCZEGÓLNIE MŁODYCH LUDZI KTÓRZY SZUKAJĄ PRACY W HOLANDI.UWAZAJCIE NA FIRMĘ G&A Z SIEDZIBĄ W HOORN (NOORD-HOLLAND)
NIE PŁACA URLOPOWYCH,NIE PŁACA WAKACYJNYCH KTÓRE SIE NALEŻA RAZ DO DOKU DO 30 MAJA. (INFORMUJĄ ZE WAKACYJNE PIENIĄDZE SĄ JUZ W STAWCE GODZINOWEJ )POZA TYM MAJA STRASZNE WYMAGANIA.(CZYLI MASZ ROBIC JAK WÓŁ)
DLA MNIE TO JEST SZOK JAK MOZNA TAK WYKOZYSTYWAC LUDZI JEŻELI CHODZI O WYPŁATE CZYLI WYNAGRODZENIE TO JEST OK.NIC ZŁEGO NIE MOGE POWIEDZIEC,ALE JAKIM KOSZTEM ? DLACZEGO POLACY MUSZA ZAWSZE ROBIC NAJGORSZE PRACE I NAJCIĘŻSZE !!!! POMYSLCIE O TYM.PISZE PO TO ABY WSZYSCY POLACY ZACZELI UPOMINAC SIE O SWOJE PRAWA W HOLANDI I POCZYTALI CO IM SIE NALEŻY GDZIE MAJA SIE UDAC CO ROBIC W RAZIE RÓŻNYCH SYTUACI.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!!!

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:26 am   

nie bardzo rozumiem twoje zale.... piszesz wyplaty sa ok. wakacyjne placa w stawce godzinowej - tak tez mozna ale placa wiec ok. czyzby tylko o to ze trzeba pracowac?
no coz wszedzie ttrzeba.
szkoda , ze nie ma kraju, w ktorym placa za obijanie sie, leniuchowanie, narzekanie przypuszczam ze wielu by tam wyjehalo.
Ostatnio zmieniony przez agata Pią Kwi 29, 2011 11:27 am, w całości zmieniany 1 raz  

smoczek197411 
Poczatkujacy
smoczek

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:35 am   

WITAM CIE. NIE O TO ZE TRZEBA PRACOWAC BO WIADOMO ZE TRZEBA ,I JA JESTEM ZA TYM.TYLKO DLACZEGO >>>cenzura<<< DLACZEGO MAROKANIE I INNE NARODY BEDĄCE W HOLLANDI DŁUŻEJ NIZ MY NIE SĄ GNĘBIENI TAK JAK POLACY ????

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:44 am   

Sorry ale piszac swojego posta , narzekasz tylko na ciezka prace nic nie wspominajac o lzejszym traktowaniu innych nacji.
Piszesz , ze firma nie jest Ok. tylko dlatego, ze trzeba pracowac, ze wyplaty i inne tam sa ok, tytlko jeden maly szczegol sklonil cie do napisasania tego co napisalas o biurze- TRZEBA PRACOWAC.
Nie uwazasz , ze jest to troche krzywdzace dla tej firmy?
A ze wymagaja duzo od swoich pracownikow? no coz ich prawo.
Znam firmy, ktore tez wiele wymagaja i jeszcze kombinuja i okradaja ludzi.

Wszedzie trzeba pracowac jak chce sie cos miec czy osiagnac. Niestety nic nie jest za darmo. Owszem czasem wymagania pracodawcy sa wysokie ale ma takowe prawo - to on placi, a w tym opisywanym przez ciebie przypadku nie ma zastrzezen do jego platnosci.

smoczek197411 
Poczatkujacy
smoczek

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:50 am   

NIGDY NIE KŁAMIE DLATEGO NAPISAŁEM ZE WYPŁATY SA OK.BEZ PROBLEMU.ALE JEZELI CHODZI O WYMOGI FIRMY TO SA DUZE .MOZE PRZESADZIŁEM ALE CHODZIŁO MI O TO ABY WSZYSCY ZWRACALI UWAGE NA TRAKTOWANIE PRZEZ INNYCH . WIEC DLATEGO MÓJ TEMAT JEST JAKI JEST !!!
POZDRAWIAM

nie umieszczaj postow napisanych duza litera
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Kwi 29, 2011 2:41 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu