NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Praca w weekendy - gdzie szukać ogłoszeń itp
Autor Wiadomość
Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Śro Maj 04, 2011 9:19 pm   Praca w weekendy - gdzie szukać ogłoszeń itp

Witam,

Mam takie pytanie gdzie najlepiej szukac jakiś lokalnych ogłoszeń do pracy w weekendy ( np pomoc na budowie , przy ogródku , restauracje , puby , magazyny , szklarnie itp )

Czy ktoś z Was pracuje dodatkowo w weekendy i mógłby sie podzielić doświadczeniem to byłbym wdzięczny ...

Interesuje mnie lokalizacja Tiel , Den Bosch i wszystko w okolicy ... :036:

Pozdrawiam serdecznie

rob1964 
Poczatkujacy
rob1964

Wysłany: Śro Maj 04, 2011 9:52 pm   

....daj ogloszenie na Marktplaats.nl

Estamos 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Śro Maj 04, 2011 9:55 pm   

Lokalne gazety, tygodniówki często darmowe.
Daj ogłoszenie natablicy w AH czy innymsklepie zaraz przy wejściu, napisz co możesz zrobić i zostaw telefon.
Można popytać wśród sąsiadów, zaoferować się.
Możesz też się zgłosić do sklepu, rozładowywać palety czy wkładać rzeczy na pólki.

jagodka 
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 12:46 am   

Benny a sprawdzales na werkspot?
Moze to nie koniecznie miejsce na prace weekendowe ale jakies dorywcze mozna znalesc, przy ogrodzie czy malym malowaniu..

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 4:37 pm   

Witam,

Od kilku dni patrzę na oferty na niedzieli , markplasie itp i powiem szczerze że troszkę zdziwiony jestem bo ludzie oferują swoje usługi tzn pomoc przy ogródku,domu , na budowie itp za 6-8 euro na godz , a mnie by interesowała stawka min 8-10 euro ...

Jagoda nie znam tej stronki - możesz coś o niej więcej napisać tzn już ją znalazłem ale tam sie oferują osoby które szukają pracy czy osoby które oferują pracę ???

Pozdrawiam

[ Dodano: Nie Maj 08, 2011 4:46 pm ]
I jeszcze jedno pytanie da sie rozdzielić oferty dam pracę a poszukuję pracy na tej stronie Jagoda???
Ostatnio zmieniony przez Beny.rac Nie Maj 08, 2011 4:40 pm, w całości zmieniany 1 raz  

jagodka 
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 5:18 pm   

Beny, to jest strona gdzie ludzie wrzucaja ogloszenia o oferowanej pracy, dam przyklad:
chcialam w przedpokoju zbudowac szafe wiec podalam wszystkie wymiary, opis co chce miec zrobione i z jakich produktow i umiescilam ogloszenie. zarejestrowani na tej stronie fachowcy odpisali lub dzwonili do mnie oferujac swoja stawke za wykonanie danej pracy albo na mojej stronie z ogloszeniem podawali swoja cene, taka aukcja. ja wybralam kto dal najlepsza cene i oferowana jakosc

znajomy mi ja polecil ktory na tej stronie znalazl firme wymieniajaca okna oraz malarzy

to jest taka aukcja na projekt, rozne dziedziny rozne prace sa podane, to takie bardziej bezposrednie bo nie przez agence ale masz kontakt do ludzi ktorzy potrzebuja specjalisty.

Odpowiedz do tematu