NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lycamobile to OSZUŚCI!
Autor Wiadomość
kazios 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Maj 06, 2011 10:32 pm   Lycamobile to OSZUŚCI!

Chciałabym ostrzec wszystkich przed Lycamobile!!!! Oszukują, kłamią, nie płacą na czas pieniędzy, każą sprzedawać karty i doładowania na czarno bez licencji i żadnych zezwoleń, sami każą znajdować miejsca gdzie znajdują się Polacy, nie dostaje się żadnych bonusów, chyba, że zrobicie 1000 aktywacji-tzn. karta będzie doładowana przez użytkownika, jest to jednak awykonalne, poza tym nawet jeśli komuś uda się to zrobić, to i tak nie macie na kontrakcie mowy o bonusach!!!!

W pracy jest mobbing-rzucają tekstami: jak się nie podoba, to wyjdź, nie zrobisz normy to jesteś zwolniony! Jest mnóstwo spraw w tej krzak firmie, którą powinno się zająć holenderskie prawo! Pracuje się po 12, a nawet 14 godzin, spowodowane jest to tym, że jeździ się po całej Holandii, a pracę musisz skończyć o godz.20, więc jeśli dodasz sobie czas podróży, gdzie do domu masz ok.200km., to środkiem transportu będziesz w domu nawet o 24h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rob1964 
Poczatkujacy
rob1964

Wysłany: Sob Maj 07, 2011 12:00 am   

....nie chce juz wiecej prowokowac,bo mnie zadziobia na tym portalu ale zadam jedno,podstawowe pytanie...-ktos Cie zmusil do tej pracy..?
....umowa o prace w ktorej zapisany zakres obowiazkow i formy platnosci za nie....,podstawowa sprawa-nie rozumiesz...nie podpisuj....
...juz slysze odpowiedz....,ze gdybym nie mial za co zyc,to probowalbym wszystkiego..,ok,ale wolalbym dalej w domu biedowac,anizeli pracowac za darmo i pozniej glosno narzekac....,sorki...nie chcialem Cie urazic.....

kazios 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Maj 07, 2011 9:34 am   

akurat tak się składa, że mam za co żyć i nie podjąłem tej pracy w akcie desperacji! Nawet ogłoszenie na niedzieli zawiera treść o bonusach! Poza tym skąd wiesz, że nie wiem co było w kontrakcie!nie wiesz nic o tym jak było, to nie oceniaj, poza tym to i tak jest wersja skrócona!
Kolejnym przykładem był tekst: Macie sprzedać 10 kart w ciągu dnia, bo jak nie, to nie dostaniecie dniówki! z resztą i tak już się zwolniło z tej pracy 97 % Poalków, którzy tam pracowali!

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 9:50 am   

rob1964

Cytat:
Cytat:
nie chce juz wiecej prowokowac,bo mnie zadziobia na tym portalu

czym ty sie faszerujesz albo co jarasz? ze takie'' MADROSCI'' w niektorych watkach wypisujesz ? :119:

( ͡° ͜ʖ ͡°).

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Sob Maj 07, 2011 10:44 am   

Gochna H napisał/a:
czym ty sie faszerujesz albo co jarasz? ze takie'' MADROSCI'' w niektorych watkach wypisujesz ? :119:

Jakby nie było malarzem jest i farba mu chyba już szkodzi ... :082:

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 11:56 am   

wedlug mnie Kazios tylko ostrzega innych przed ta firma- mial okazje tam popracowac, sprawdzic okazalo sie ze jest to jedna z wielu nieuczciwych firm i przekazuje to dalej.
Wlasnie dzieki takim postom moze wielu uniknac niemilych niespodzianek, wiec co w tym zlego?
Rob1964 ty widocznie miales wiecej szczescia w zyciu i zawsze trafiales na super firmy- godne pozazdroszczenia, ale skoro sam piszesz, iz mieszkales 15 lat w Niemczech, pozniej dwa lata w Angli, smiem twierdzic, ze nie bylo ci tam tak super skoro wyladowales w Holandii, Wiec troche szacunku tez dla ludzi, ktorzy pracuja i czasem moze trafia na nieuczciwych pracodawcow, ale pracuja, nie kradna, nie zebraja pod sklepem.

Z calym szacunkiem dla twych osiagniec, ale ty caly czas tylko przechwalasz sie jaki to dobrze zarabiasz, i jakcy to inni sa glupi bo zarabiaja mniej.
Zarabiasz- dobrze- ciesz sie z tego!
ale daj innym zyc, i szanuj choc to, ze tez pracuja - a to ,z epracuja za mniejsze pieniadze, nie upowaznia cie do tego by z nich kpic.

Wim van Buren 
Poczatkujacy
wimvanb

Wysłany: Sob Maj 07, 2011 3:58 pm   

post w calosci edytowany

spamujesz forum jednym postem
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Maj 21, 2011 10:13 am, w całości zmieniany 2 razy  

jagodka 
Gaduła nad gadułami :-)
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 5:50 pm   

kurcze, ale porazka...... :119:

chudy62 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 10:10 pm   

Proponuje wywalić Gochna H z funkcji moderatora. Jej prowokacyjne i niskich lotów komentarze doprowadzają mnie już do szewskiej pasji. Do tego dochodzą pseudo fachowe porady! Proszę dokładnie przejrzeć jej posty i wyrazić swoją opinie. Ja mam jej serdecznie dość! :079: pozdrawiam koalicję i opozycję :039:

Damianos 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 10:26 pm   

chudy62 napisał/a:
Proponuje wywalić Gochna H z funkcji moderatora.
Gochna odwala swoja robote. Gdyby nie ona te forum zatoneloby w tonach smieci i zdublowanych tematow! Denerwuje Cie Gochna? Nie czytaj jej postow. Jest dostepna na fotum opcja ignoruj. Klikasz na nia i juz nie widzisz postow danego uzytkownika.

piotrektalma 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 7:53 pm   

Cos wiecej na temat Lyca?

jadzka1234 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Cze 15, 2011 8:04 pm   

Kazios ma racje,zbędne są opinie innych,którzy nie pracowali,nie widzieli,nie wiedzą... I to nie jest tak,ze idziemy tam do pracy,a pózniej się żalimy,chcemy tylko uchronić nowych przed gównem w jakie mogą wpaść rozpoczynając pracę tam. najgorsze jest to,że przychodzi Ci się prosić o swoje pieniądze. ŻENADA

Odpowiedz do tematu