BANK ING WACHTWOORD BŁAD!!!!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
szogar
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 2:56 pm BANK ING WACHTWOORD BŁAD!!!!!!!!
|
|
|
Prosze o pomoc!!!
Wpisałem 3 razy źle wachtwoord i teraz musze zdobyc jakos nowy kod, dzowniłem do banku ale nie za bardzo zrozumiałem o co im chodziłło, a jestem teraz w Polsce tak że nie mam możliwośći zrobić tego.
Czy ktoś wie JAK moge zdobyć nowy adres wachtwoord ale na polski adres. PROSZE O POMOC |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 9:04 pm
|
|
|
tak napisales, ze nie da sie zrozumiec o co ci chodzi... moze jasnej. jaki adres wachtword?? chodzi ci o logowanie online?? ja tez czesto robie blad przy logowaniu d ing ale nie mialem sytuacji zeby mi zablokowalo cokolwiek po kilkukrotnym wpisaniu blednego hasla lub loginu. takze nie wiem o czym dokladnie piszesz. |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 10:09 pm
|
|
|
Cytat: | i pozniej przysla ci list o mozliwosci odbioru hasla na poczcie... |
Ale na poczcie w NL a autor wątku jest w PL ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 10:13 pm
|
|
|
innej mozliwosci niz odbior na poczcie (w Holandii) niestety ale nie ma... gdyz przy odbiorze hasla trzeba okazac dowod tozsamosci... |
|
|
|
|
andi
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 8:40 pm
|
|
|
Duuvelke napisał/a: | innej mozliwosci niz odbior na poczcie (w Holandii) niestety ale nie ma... gdyz przy odbiorze hasla trzeba okazac dowod tozsamosci... |
Z tym się nie zgodzę,bo ja też zapomniałem moje hasło i nigdzie nie musiałem iść, gdyż jeżeli ktoś podał przy zakładaniu konta nr telefonu, to jest opcja uzyskania hasła poprzez przesłanie jednorazowego hasła na ten właśnie nr telefonu.
Jest to sprawdzone, gdyż ja właśnie w ten sposób uzyskałem nowe hasło. |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:05 pm
|
|
|
andi napisał/a: | Z tym się nie zgodzę,bo ja też zapomniałem moje hasło i nigdzie nie musiałem iść, gdyż jeżeli ktoś podał przy zakładaniu konta nr telefonu, to jest opcja uzyskania hasła poprzez przesłanie jednorazowego hasła na ten właśnie nr telefonu.
Jest to sprawdzone, gdyż ja właśnie w ten sposób uzyskałem nowe hasło. |
ok, nie wiedzialam, ze jest taka mozliwosc... poniewaz sama nie korzystam z opcji tel. |
|
|
|
|
|