zieleniuszka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 1:42 am model statku (renowacja )
|
|
|
witam, nie wiem gdzie umieścić to pytanie,
kto wie ( i zechce sie ta wiedzą podzieić:) gdzie mogę poddać statek do renowacji,chodzi o taki model z drzewa wielkości 40-50cm,nie wiem jak go opisać dokładniej,to taki model statku - tak to się chyba poprawnie mówi, w pl wiedziałbym gdzie szukać tzn tak mi się wydaje w kręgach modelarzy,ale tutaj w nl mimo że wiem że istnieją napewno modelarze to nie wiem jak do nich dotrzeć,chodzi mi o jakieś pracownie modelarakie bądź inne złote rączki,ktoś kto się w tym specjalizuje, hehe
muszę pewne detale zakamuflować po upadku (zepchnięty przez kociaka) z dość dużej wysokości(ok 2m) szczerze mówiąc myślałem że statek się rozleci jak sklejka,ale jet on jakby wysciosany z jednego kawałka drzewa,z tyłu pojawiło się tylko pękniecie, ale inne detale wymagają fachowej ręki do małej reperacji
mieszkam niedaleko amsterdamu to może zapytam kogoś na targu na waterloplein,ale jakoś niekojarzę żednego takiego miejsca w nl,czy nawet sklepu
jakby ktoś coś wiedział( albo sam był złotą rączką:) to proszę o info chociaż najpewniej w asmterdamie ktoś się tym zajmuje
pzodro
z tytulu wynikalo ze statek chcesz poddac renowacji ( zmienilam) |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Maj 14, 2011 10:35 am, w całości zmieniany 1 raz |
|