Bonus Kart w Albert Hein |
Autor |
Wiadomość |
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 11 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 8:23 pm
|
|
|
ewcia.pol napisał/a: | to jest skaner cen, skanujesz to co kupujesz podchodzisz tam gdzie brales ten skaner i placisz pinem, jesli sie myle niech mnie ktos poprawi. |
niezupełnie... to jest skaner na który nabijasz co kupujesz a potem płacisz kartą w kasie samoobsługowej. Bardzo wygodny sposób na szybkie zakupy bez stania w kolejkach do kas |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 9:25 pm
|
|
|
mamqa: dokladnie to mialam na mysli-skanujesz to co kupujesz a potem placisz pinem |
|
|
|
|
Estamos
Pomógł: 6 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 5:58 am
|
|
|
Zakupy w samoobsługowych kasach mają jedną wadę.
Sklepy w których warzywa i owoce sprzedawcy ważą przy kasie zazwyczaj mają oddelegowaną osobę, która przechodzi od kasy do kasy i nabija te produkty bez kodów.
Ostatnim razem czekałem na Panią 8 minut.... |
|
|
|
|
bagniaczka
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 9:04 pm
|
|
|
W AH sam ważysz wszystko. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 6:53 pm
|
|
|
Estamos napisał/a: |
Sklepy w których warzywa i owoce sprzedawcy ważą przy kasie zazwyczaj mają oddelegowaną osobę, która przechodzi od kasy do kasy i nabija te produkty bez kodów.
|
a o jakim sklepie mowisz?? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 7:21 pm
|
|
|
bagniaczka,
Cytat: |
W AH sam ważysz wszystko. |
oj ,chyba nie wszedzie,ja w AH nic sama nie waze, wszystko zalatwia sie juz przy kasie
niestety jest tak jak pisze kolega,Estamos, w AH musi przyjsc pani i zrobic to za nas
jakis czas temu rowniez sama skanowalam sobie produkty ,ktore potem wkladalam do wozka, ale kilka razy musialam czekac na pania ktora wazy warzywa i owoce wiec zrezygnowalam i wole metode tradycyjna czyli wazenie i placenie przy normalniej kasie . |
|
|
|
|
bagniaczka
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 8:30 pm
|
|
|
Widać nie wszędzie jest tak samo. Ja piszę na podstawie zakupów w AH XXL w Tilburgu. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
|