Błednie wypełniony opgaaf |
Autor |
Wiadomość |
Acer
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 3:22 pm Błednie wypełniony opgaaf
|
|
|
Witajcie, mam nastpeujacy problem, dostałem te niebieskie koperty zwrotne z podatku i druczki które zle wypełnilem.....
zamiast danych własciciela konta wpisałem swoje dane (nie jestem włascicielem konta)
Moge to wykorektorowac? czy skreslic?
wypełniłem pierwszą i druga strone (jest to polskie konto wiec z tego co widze powinienem wypełnic tylko druga strone...... najpierw zrobilem, potem poczytałem.... :/)
prosiłbym o rade co mam teraz zrobic przed wyslaniem kopert |
|
|
|
|
marek18071981
Poczatkujacy marek18071981

Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 43 Skąd: Oss
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 8:39 am Hej
|
|
|
Tutaj masz wzór pisma które wypełnisz i wyślesz na adres z tego listu który dostałeś czyli do Heerlen: http://s1777.chomikuj.pl/...skie.pdf&loc=PL To samo pismo wyślij na adres: BELASTINGDIENST APELDOORN CENTRALE ADMINISTRATIE UITBETALINGEN 2 POSTBUS 9055 7300 GT APELDOORN NEDERLAND Ostatecznie telefon do belastieng z prośbą o ponowne wysłanie pisma. A ja pamiętam, że kiedyś zawsze dostawałem dwa razy pismo do podania numeru konta. Pierwsze wypełniałem i wysyłałem, drugie przychodziło po 2 tygodniach, z tym nie trzeba było nic robić. Nie wiem jak jest teraz. |
Ostatnio zmieniony przez marek18071981 Nie Cze 05, 2011 8:48 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Acer
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 7:55 pm
|
|
|
troche zamotane....
wysle wykorektorowane, zobaczymy co bedzie
nr konta bedzie nie ruszany, jedynie dane wlasciciela wiec mysle ze powinno sie obejsc bez problemow |
|
|
|
|
tropical
Poczatkujacy tropical
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 8:00 am zmiana na konto pl
|
|
|
dostaklam pismo w ktorym pisze ze kasa zostanie przlana na konto jakies inne niz moje pl wiec napewno kancleraii tylko ze ja wolalbym na swoje i chce kombinowac sama wyslac to pismo ze zmiana na konto pl tylko nie bardzo wiem ktore pobrac z tej strony urzedu ?
[ Dodano: Nie Cze 26, 2011 8:17 am ]
weszlam na ten formularz opgaaf rekeningnummer i tam nie widze miejsca zeby wpsiac konto pl tylko nl, ktos podpowie jak to zrobic bo nie chce sie martwic ze w lolo mnie zrobi ta kancelaria |
|
|
|
|
Artem
Poczatkujacy Artem
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 2:26 am Re: zmiana na konto pl
|
|
|
tropical napisał/a: | dostaklam pismo w ktorym pisze ze kasa zostanie przlana na konto jakies inne niz moje pl wiec napewno kancleraii tylko ze ja wolalbym na swoje i chce kombinowac sama wyslac to pismo ze zmiana na konto pl tylko nie bardzo wiem ktore pobrac z tej strony urzedu ?
[ Dodano: Nie Cze 26, 2011 8:17 am ]
weszlam na ten formularz opgaaf rekeningnummer i tam nie widze miejsca zeby wpsiac konto pl tylko nl, ktos podpowie jak to zrobic bo nie chce sie martwic ze w lolo mnie zrobi ta kancelaria |
Albo to ty chcesz zrobić kancelarie w lolo nie płacąc im prowizji |
|
|
|
|
|