Basen w Rotterdam |
Autor |
Wiadomość |
XTc
Poczatkujacy Propagator Lenistwa

Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Sty 2008 Posty: 43 Skąd: Olesnica / Woerden
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 2:43 pm Basen w Rotterdam
|
|
|
Hej,
Wybieralem sie do teraz parokrotnie na basen w Rotterdam, jednak za kazdym razem trafialem na kuriozalna sytuacje. A to w srodku tygodnia bylo zamkniete (oczywiscie moglem sprawdzic godziny wczesniej), a to na basenie wszyscy plywali jak kulki w maszynie losujacej lotto (recreatiezwemmen) :/ albo na koniec odsylano mnie z kwitkiem z racji tego iz to dzien teletubisia (czyli muzulmanskich kobiet opatulonych burkami).
Pytanie moje kieruje wiec do osob, ktore znaja jakis basen w Rdam lub okolicy czynny w normalnych godzinach (takze w niedziele popoludniu), gdzie mozna spokojnie poplywac, pojsc do jacuzzi czy tez do sauny.
Z gory dzieki. |
_________________ ...czy swiat sie wiele zmieni, gdy z mlodych gniewnych wyrosna starzy...rozleniwieni?! |
|
|
|
|
Balonka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 4:59 pm
|
|
|
Oj znam to dobrze Wiele razy dostawałam szału gdy nie wpuszczano mnie na basen np z powodu braku dziecka (familie zwemmen), zbyt młodego wieku (senioren zwemmen) itd Nie pozostaje ci nic innego jak dokładnie sprawdzac godziny otwarcia basenu dla ludu (najlepiej bannen zwemmen). W R'damie jest wiele tzw osiedlowych baseników czynnych w najróżniejszych godzinach. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|