ING NL |
Autor |
Wiadomość |
Krystian1890
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 2:34 pm ING NL
|
|
|
Witajcie, ja mam takie pytanie, założyłem konto w banku ing w holandii kilka dni temu, i jak uaktywnic konto internetowe ,?? dodam że nie dostałem żadnego hasła , żadnej nazwy użytkownika ani karty do bankomatu, ... To pocztą przyjdzie czy jak>?? z góry dzięki |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 3:21 pm
|
|
|
Jesli przy otwieraniu konta nie wspominales o Mijn ING to wniosek mozesz wyslac przez internet http://www.ing.nl/particu...ieren/mijn-ing/ .Kliknij AANVRAGEN.W cigu 5 dni roboczych otrzymasz poczta Login i zaproszenie do banku po osobisty odbior hasla.Nie zapomnij zabrac tego listu ze soba.Po odbiorze hasla masz od razu dostep do Mijn ING. |
|
|
|
|
Krystian1890
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 3:25 pm ING NL
|
|
|
wspomniałem o koncie internetowym ale kompletnie nic nie dostałem , kazała czekac na karte az przyjdzie, moze razem z karta to wszystko przyjdzie co\??? |
|
|
|
|
Mathnl

|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 3:47 pm
|
|
|
Moze przyjdzie.Mogles sie upewnic.Tak czy inaczej procedura jest taka jak wyzej napisalem.Poczta otrzymujesz login i zaproszenie.W banku osobisty odbior hasla.Pytanie tylko czy wniosek wyslales czy nie. |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 4:20 pm
|
|
|
przyjda dwie koperty w pierwszej gebruikersnaam w drugiej powiadomienie o odbiorze wachtwoordu na poczcie.
- trzeba miec ze soba karte bankomatowa, i dowod tozsamosci.
wiec moze poczekaj najpierw na karte a pozniej dopiero moga przyjsc kolejne koperty w przeciwnym wypadku zrob tak jak napisal moj przedmowca. |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
Mathnl

|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 4:25 pm
|
|
|
agata napisał/a: | trzeba miec ze soba karte bankomatowa, i dowod tozsamosci. | trzeba miec ze soba dowod tozsamosci i list z wiadomoscia o odbiorze hasla.Karta niepotrzebna. |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 5:02 pm
|
|
|
ja ostatnio odbieralam i musialam miec karte!!!- a i tak list owszem - zapomnialam |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
Krystian1890
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 5:34 pm ING NL
|
|
|
ok to poczekam na poczte az cos przyjdzie , dziekuje za odpowiedzi |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 7:05 pm
|
|
|
Witam,
Troszke zaczyna mnie irytować ten nieład na forum ...
Tutaj jest najdłuższy temat o ING :
http://www.niedziela.nl/f...r=asc&start=165
Tylko któryś z modów musiał by zmienić nazwe ...
Pisze to dlatego że zanim doszedłem do 7 strony działu finanse znalazłem chyba z 8 tematów z ING i jak tu potem coś znaleźć ...
Co do autora tematu to jak zaznaczyłeś że chcesz opcje internetową to powinien CI przyjść Login i 1 hasło i będziesz to musiał odebrać osobiście z jednym z punktów ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|