NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
gramofony i vinyle gdzie moge kupic??
Autor Wiadomość
emizda 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Cze 03, 2011 5:52 pm   gramofony i vinyle gdzie moge kupic??

witam chciala bym sie zapytac gdzie moge znaleźć sklep z uzywanym plytami vinylowymi nowymi i gdzie mozna kupic nowe badz tez uzywane (preferowalabym uzywane) gramowny mikserry itp z gory dziekuje mam samochod wiec moge podejchac do reterdamu badz tez do hagii

p.s. głownie interesuje mnie muzyka klubowa typu minimal, ambient, chill out itp mam nadzieje ze ktos przeczyta te ogloszenie i mi pomoze :)

masiulek4 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Cze 03, 2011 8:09 pm   

takie wieże z gramofonami widziałem na takim pchlim targu w Rotterdamie i tam też mają dużo używanych płyt mój właściciel mieszkania też ma ich dużo gdybyś konkretnie podała wykonawców to mógłbym przewertować tą jego kolekcje

emizda 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Cze 03, 2011 9:33 pm   

ja mam tyle wykonawcow ktorych bym chcaila posiadac na czarnym placku ze z mila chcecia sama bym sie tam wybrala

jagodka 
Gaduła nad gadułami :-)
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 11:42 pm   

Za bardzo nie interesuje sie tym tematem niestety ale..... :)
Jezeli chcesz przyjechac do Hagi to polecam sklep SPUI RECORDS, jest na Spui tuz przy przystanku autobusowym/tramwajowym Centrum, sprawdz na google map zolty sklep przy CITYLENS, na rogu.

Drugim miejscem gdzie wiem ze sa plyty to sklep KRINGLOOP, nie wiem czy wszedzie maja plyty ale na ulicy Zwedenburg napewno bo czasami chodze tam kupowac ksiazki i widze wielkie pudla z vinylami.

Niestety nie wiem jaka muzyka jest dostepna w tych sklepach, na Spui to jest specjalizujacy sie w tym sklep wiec zapewne maja wszystko posegregowane ale w Kringloop mysle ze trzeba przewertowac wszystko.
I jak pisalas sa to uzywane plyty.

W Kringloop widze tez gramofony i inne urzadzenia - nie znam sie na tym wiec nie moge powiedziec co to dokladnie jest ale z duza iloscia "guzikow" ;)

emizda 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Cze 13, 2011 5:44 pm   

a moze ktos wie gdzie moge w roterdamie znaleźć takie sklepy?

jagodka 
Gaduła nad gadułami :-)
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 8:01 am   

emizda, napisalam o hadze bo w pierwszym poscie napisalas ze mozesz przyjechac do hagi

wydaje mi sie ze tak na chlopski rozum biorac co napisalam to te plyty mozesz znalesc rowniez w rotterdamskich Kringloop czy innych secon hand sklepach

nei znam holenderskiego wiec mysle ze najszybciej bym zapytala w jakims sklepie z cd, muzyka albo probowala szukac na google

Odpowiedz do tematu