Głosuję na liberałów w nadziei na kryzys gospodarczy w PL |
Autor |
Wiadomość |
yesioneckij
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 4:40 pm Głosuję na liberałów w nadziei na kryzys gospodarczy w PL
|
|
|
Ja zamierzam zagłosować na jakąś liberalną partię. Mam nadzieję, że doprowadzi ona do kryzysu ekonomicznego i krachu gospodarczego czego konsekwencją będzie obniżenie wartości złotego w stosunku do innych walut, w tym euro. Skoro już wyjechałem z kraju pochodzenia, to zależy mi na tym aby było tam jeszcze gorzej niż obecnie a 1euro oscylowało w okolicach 10zł. |
|
|
|
|
hanys
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 4:45 pm
|
|
|
Fajnie by było jak by 1 euro tyle kosztowało |
_________________ "Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 4:49 pm
|
|
|
Cytat: | Skoro już wyjechałem z kraju pochodzenia, to zależy mi na tym aby było tam jeszcze gorzej niż obecnie a 1euro oscylowało w okolicach 10zł. | chcialam cos napisac ale po namysle, zostawiam bez komentarza |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
wawka
Super gaduła
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 5:04 pm
|
|
|
Gochna, chyba nie warto komentować.... |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 5:35 pm Re: Głosuję na liberałów w nadziei na kryzys gospodarczy w P
|
|
|
yesioneckij napisał/a: | Mam nadzieję, że doprowadzi ona do kryzysu ekonomicznego i krachu gospodarczego czego konsekwencją będzie obniżenie wartości złotego w stosunku do innych walut, w tym euro. Skoro już wyjechałem z kraju pochodzenia, to zależy mi na tym aby było tam jeszcze gorzej niż obecnie a 1euro oscylowało w okolicach 10zł. |
ja mam komentarz do tego
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
|
|
|
|
|
Dubus
Nieśmiały użytkownik szyderca
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 59 Skąd: Bergen op Zoom
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 5:48 pm
|
|
|
A ja nie bede glosowc na nikogo... zreszta wybory w Polsce i tak nie sa raczej do konca uczciwe, osobiscie nie znam nikogo kto glosowalby na Kaczynskiego, i nikt z moich znajomych tez nikogo takiego nie zna.. bez komentarza.A na poprawe czy pogorszenie sytuacji ekonomicznej Polski przewiduje raczej to drugie, jako jednostki jestesmy na pewno uzyteczniejsi, lepiej i szybciej wykonujemy swoja prace, bardziej uniwersalni,jednak jednostka nic nie zwojuje, trzeba sie zorganizowac.A jak juz sie zorganizujemy (czyt. Polacy) to jedyna rzecz ktora naprawde dobrze potrafimy zrobic to okrasc i oszukac wszystkich dookola i siebie nawzajem.. niestety:( |
_________________ Pozdrawiam! |
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 390
|
|
|
|
|
kasianl
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 7:34 pm
|
|
|
Alicja hahaha świetna gra i bardzo "realna"!!!!!!!!!! |
_________________ Nigdy nie mów.....Nigdy! |
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 390
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 7:51 pm
|
|
|
kasianl napisał/a: | Alicja hahaha świetna gra i bardzo "realna"!!!!!!!!!! |
Kasia ja tez sie usmialam
|
|
|
|
|
Magda W
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 10:47 pm
|
|
|
A ja ide glosowac na Edwarda Ackiego od Szymona Majewskiego Show |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
|
|
|
|
Pyra
Gaduła pyra
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 12:59 pm
|
|
|
A mi sie cos wydaje, ze wygra ponownie PiS. Ludziska nie chca isc na wybory i juz. Serdecznie pozdrawiam rodakow, szczegolnie tych, ktorzy uwazaja, ze w Polsce jest dobrze (?). Ale pamietajmy, ze inni maja jeszcze lepiej! |
|
|
|
|
yesioneckij
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 7:01 pm
|
|
|
Czy będąc w holandii można jedynie zagłosować się na jakiś określonych zagranicznych kandydatów np. Mniejszość Niemiecką czy można wybrać sobie z całej polski? |
|
|
|
|
Pyra
Gaduła pyra
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 8:08 pm
|
|
|
Z tego co sie orientuje, to osoby zameldowane poza terenem Polski, beda glosowac na liste warszawska. |
|
|
|
|
yesioneckij
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 9:19 pm
|
|
|
A jakich znacie najbardziej kontrowersyjnych polityków z Warszawy? |
|
|
|
|
sylvia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 7:51 pm
|
|
|
poczkajcie za pare lat unia europejska dobije wszystkie kraje tez polakow w holandi juz jest syf ktos by powiedzial po co tu siedzisz a gdzie wroce........ pod namiot i bede krasc calusy sylwia |
|
|
|
|
|