Przesunięty przez: Gochna H Śro Lip 13, 2011 5:33 pm |
Szukam |
Autor |
Wiadomość |
zdradzona
Poczatkujacy zdradzona
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:16 pm Szukam
|
|
|
Witam. Może ktoś zna 34-letnią Bożenę, pracuje i mieszka w Holandii. Jest osoba bardzo majętna i tym zwabia cudzych mężów. Mojemu kazała zostawić rodzinę, bo inaczej on nie może być z nią. Z tego co wiem mój mąż nie jest jedynym żonatym mężczyzna w jej życiu. Ale poprzedni Panowie nie zostawili zon. Mój niestety pochodzi z ubogiej rodziny i mu zaimponowała. Mój mąż zostawił nie tylko mnie ale i nasze dzieci. Powiedział że bardziej zależny mu na niej i tym że w końcu będzie mógł zrealizować swoje marzenia, niż być z nami i dla nas się starać. Ma dość że my od niego cały czas ciągniemy. Poznali się w Kościele w Alsmeer (nie wiem czy tak się pisze). Pisze to dlatego że nie mogę zrozumieć kobiet, które dla własnego widzi mi się rozbijają rodzinę. Pani Bożena stwierdziła, że ona dość życia sama w czterech ścianach i powiedziała że warto dla niej zostawić rodzinę, bo ona może dać mu to czego my nie dajemy. Tylko dlaczego kosztem rozbicia rodziny. Nie wiem jak wytłumaczyć dzieciom co robi tata. W tym roku wybierają się na wakacje, a my dalej czekamy na niego. Chce jej tylko przekazać co zrobiła moim dzieciom. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Cze 17, 2011 6:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:33 pm
|
|
|
zdradzona!- nie bardzo rozumiemco ty jej chcesz powiedziec i co to zmieni- prawdopodobnie oan wiedziala ze twoj maz zostawia zone i dzieci, wiec zapewne zdawala sobie sprawe co robi. a szczerze powiedziawszy to wieksza wine tutaj niestety ponosi twoj maz.
obiektywnie patrzac ona samotna, zadnych zobowiazan a twoj maz zona, dzieci zobowiazania i to on mial osoby bliskie, ktore skrzywdzili to on postapil nie fair- delikatnie mowiac-
ja osobiscie rozmowilabym sie raczej z nim !
Rozumiem , ze najbardziej cierpia dzieci ale uweirz mi, nic nie pomoze wygadanie jej co zrobila, a szczezre powiedziawszy gdyby maz nie chcial to by tez nie odszedl- wiec po co daremnie ponizac sie skoro on juz wybral?
ja osobiscie w takim przypadku szybko zalatwialbym sprawe alimentacyjna i rozwodowa |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
zdradzona
Poczatkujacy zdradzona
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:39 pm
|
|
|
wiem, rozmawiałam z nim, nie mogę tylko zrozumieć dlaczego ona twierdzi że warto rozbijać rodzinę. Ona sama pochodzi z rozbitej |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera

Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:39 pm Re: Szukam
|
|
|
zdradzona napisał/a: | Chce jej tylko przekazać co zrobiła moim dzieciom. |
I wydaje ci sie ze to cos pomoze????
Ośmieszysz się tylko i jeszcze bardziej będziesz cierpieć. Chcesz tego?
Kobieto, nie ponizaj sie i nie dawaj sie poniżac!!!!
Będę brutalna - jesli maz zostawil ciebie i dzieci dla innej kobiety - walizki za drzwi, sprawa do sadu i alimenty na dzieci.
Milosc miloscią ale jesli facet jest takim dupkiem i draniem to nie warto za nim plakac, sorry |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
zdradzona
Poczatkujacy zdradzona
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:40 pm
|
|
|
ale to bardzo boli
[ Dodano: Czw Cze 16, 2011 10:41 pm ]
nie moge zrozumiec jak mozna zabrac ojca dzieciom?
[ Dodano: Czw Cze 16, 2011 10:43 pm ]
ja nie mam sił , nie wiem jak poradze sobie z tym wszystkim, co mam dzieciom powiedziec, ze tatus wybrał wygodne zycie w którym nie ma miejsca dla nas. Ja już myslałam o samobójstwie, moze wtedy on zająłby sie dziecmi |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:53 pm
|
|
|
tego kwiata jest pol swiata- nie warto plakac za draniem
ty wez sie za siebie- wiem ze boli ale przeciez to nie koniec swiata
ludzie ciagle sie rozwodza, rozchodza i zyja dalej
czas goi rany wiec i twoje zagoi
masz dzieci i dla nich warto zyc
pokaz draniowi, ze bez niego swiat tez moze byc piekny
nie ponizaj sie bo nie jest tego wart
nie on jedyny zostawil dzieci i zapewne jeszcze setki takich drani bedzie
Ale ty masz dzieci i one powinny dac ci sile i wiare w lepsze jutro
czego szczerze ci zycze.
ps, moi rodzice rowiedli sie po 15 stu latach malzenstwa dzis oboje maja nowe zycia i oboje sa szczesliwi choc nie ukrywam, ze dla jednego z nich tez byl to czas ciezki, ale jak juz pisalam czas goi rany ... |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
zdradzona
Poczatkujacy zdradzona
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 10:56 pm
|
|
|
ale chcę aby cierpiał na wet kosztem mojego zycia, nie mamy z dziećmi gdzie zyć, a on planuje wakacje i wygodne zycie z Bożena
[ Dodano: Czw Cze 16, 2011 10:58 pm ]
chcę aby ona wiedział co mi zrobiła |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 11:05 pm
|
|
|
to nie ona ci zrobila krzywde ale ON
wiem jestem kobieta ale troche moze za trzezwo patrze na zycie
wina zawsze lezy po tej stronie, ktora skrzywdzila bliskie osoby a w tym wypadku to jest niestety twoj maz.
a z tego co piszesz o tej kobiecie nie jest on jej pierwszym partnerem wiec moze szybko sie nim tez znudzic i wtedy to on zostanie na lodzie- wiesz takie zauroczenia szybko mijaja, a moze po czasie tez sie okazac, ze ona wcale nie jest taka idealna i facet sie obudzi?
zycie niestety pisze rozne scenariusze czasem nawet bardzo zaskakujace
a dodajac jedno zdanie- facet zostawiajacy swoje dzieci bez srodkow do zycia to
DRAN i kawal Skur.... wiec nie warto po nim plakac |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
zdradzona
Poczatkujacy zdradzona
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 11:08 pm
|
|
|
on jest draniem, niedojrzałym facetem, ale jak można chcięc byc z zonatym facetem? jak mozna go namawiac do tego, że ona zapewni mu dostatnie życie, ale pod warunkiem jak nas zostawi.
[ Dodano: Czw Cze 16, 2011 11:11 pm ]
to nie jest takie łatwe, boje się że moje dzieci zostana same |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x

|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 6:16 am
|
|
|
Najgorsze co mozesz teraz zrobic to sie zalamac. Zacznij dzialac. Pierwsze co to alimenty. Ja bym tez opowiedzial o wszystkim rodzinie (z jego strony) moze jego rodzice mogli by jakos pomoc, wplynac na niego. Nie mozesz sie poddac bo musisz zadbac o dzieci. Niestety takie sytuacje sie zdarzaja. Chlop glupi i tyle. Pewnie ona go kopnie w dupe jak sie jej znudzi i sie chlop obudzi z reka w nocniku. |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 10:02 am
|
|
|
Babka chce się zabawić, wątpię, żeby szukała stałości z facetem, któremu nie mogą ufać nawet jego dzieci. Jeśli tak jest to facio za kilka lat zostanie bez rodziny, bez nowej kochanki, z alimentami do płacenia na byłą żonę i dzieci. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 2:01 pm
|
|
|
zdradzona napisał/a: |
ja nie mam sił , nie wiem jak poradze sobie z tym wszystkim, co mam dzieciom powiedziec, ze tatus wybrał wygodne zycie w którym nie ma miejsca dla nas. Ja już myslałam o samobójstwie, moze wtedy on zająłby sie dziecmi |
A dlaczego Ty masz sie tlumacZyc, to nie Ty go zostawilas ale on was
Samobojstwo - no pieknie, teraz kto tu jest gorszym rodzicem, Ty czy on?
Czytajac to zastanawiam sie kogo Ty tak naprawde tutaj zalujesz, siebie czy dzieci?
Facet jest dupkiem i to jego i tylko jego wina jest ze rozbil wasze malzenstwo a nie Bozeny, ona mu noza dfo gardla nie postawila....
jso napisał/a: | Babka chce się zabawić, wątpię, żeby szukała stałości z facetem, któremu nie mogą ufać nawet jego dzieci. Jeśli tak jest to facio za kilka lat zostanie bez rodziny, bez nowej kochanki, z alimentami do płacenia na byłą żonę i dzieci. |
jso, super napisales, ja rowniez tak samo mysle ten facet nie jest godnym zaufaniem, skoro dla niego dzieci nie robia roznicy, nie dba o nie nawety sie nie zastanowil was zostawiajac to nie wydaje mi sie aby bogata kobieta go utrzymala bo.....zawsze sie znajdzie jeszcze bogatsza kochanka
Tak jak zaq pisze, nie ma nad czym sie uzalac bo nawet jak do was wroci ze niby sie opamieta to czy Ty naprawde bedziesz go chciala spowrotem, raz was zostawil kto da gwarancje ze nie zrobi tego raz jeszcze?
Poplacz sobie w poduszke, to okropnie boli zdrada ale w dzien podnies glowe do gory i dzialaj, po co masz pokazac ze byle toyboy cie zlamie? Dla dzieci pokaz dzielna twarz a zobaczysz ze za rok-dwa samodzielnego zycia nie bedziesz zalowac rozstania
Zdradzona, ile masz dzieci i ile lat one maja? |
|
|
|
|
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD

Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 2:30 pm
|
|
|
zdradzona, trzymaj sie ! |
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
zdradzona
Poczatkujacy zdradzona
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 4:23 pm
|
|
|
wiem to wszystko, tylko jedno mi wytłumaczcie jak mozna "siegać", pragnąć cudzego męża. mój mąż pochodzi z ubogiej rodziny i to mu zainponowało, że bogata dziewczyna, zaproponowała mu lepsze zycie. najgorsze, ze ona nie chce aby mój mąż miał jakikolwiek kontakt z nami, dziecmi. I jeszcze mi powiedział, że zmarnował sobie z nami zycie, bo nie wiedział że tyle moze mieć od jednej dziewczyny. Co mam powiedzieć dzieciom? że ich tatuś zakochał się i teraz będzie uzywac zycia, będzie podrózował, a my musimy, co własnie... Przez te wszystkie lata czekałam na niego, ani razu nie pomyslałam o innym mężczyźnie
[ Dodano: Pią Cze 17, 2011 4:27 pm ]
Ona stwierdziła, ze ma juz 34 lata i tez jej się co nalezy od zycia. I jej szczęście jest najważniejsze, a mój mąż jest slepy.......................... |
|
|
|
|
bea111
Poczatkujacy

|
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 4:34 pm
|
|
|
Zdradzona,mój teściu tak postąpił.Pisał smsy przy tesciowej do paniusi w domu,nie widział swiata po za paniusia.Otrząsnął sie po dwóch latach i maslane oczka do teściowej i nagabuje ja,chce wrócić,juz dawno po rozwodzie,a on mówi:to tylko paaapier..nie ma gdzie mieszkać,ciągle marudzi tesciowej o powrocie,a tesciowa mimo depresji jaką przeżyła przez niego,teraz ma go głęboko gdzieś.Jeżeli chodzi o sąd,to dobrze miec dowód spotykania męża z tą kobieta,nawet sms sie liczy.Głowa do góry,gorsze rzeczy sie zdarzaja,ważne że zdrowe dzieci masz,powodzenia |
|
|
|
|
|
|