ZDRADA |
Autor |
Wiadomość |
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 2:29 pm
|
|
|
jagodka , napisalam ze tak bylo dawno temu teraz od 12 lat mam meza i jestesmy sobie na 1 milion % wierni
monika |
|
|
|
|
zeber
Poczatkujacy

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 2:32 pm
|
|
|
Posta puscilam w 2010. Od grudnia jestem z moim, a od stycznia zareczeni. |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 5:34 pm
|
|
|
zeber okay, juz wsio rozumiem
Monika i o to chodzi w malzenstwie, nie tylko aby byc sobie wierni ale rowniez aby druga strona nawet raz nie miala takiej mysli by watpic w wiernosc
Ja Cie doskonale rozumiem jakie to uczucie jest, sama jestem w 100%pewna swojego meza i on mnie tez, mam szczescie bo wczesniejszy zwiazek byl tak pokrecony i nadal nie wiem co moj partner za moimi plecami wyprawial tak ze rozstajac sie z nim nawet bym nie marzyla aby miec teraz meza ktoremu moge ufac. Ale jest i mu ufam, wiem ze mnie nie zdradzil i o tym nie mysli (teraz bo gdy w koncu zzolzieje to go kompletnie zrozumiem bo niezla maupa jestem ) |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 9:02 pm
|
|
|
Ale tutaj "SIELANKA" na forum ...
Ciekawie oj ciekawie widze ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 9:19 pm
|
|
|
beny dawaj cos od siebie a nie sie rolujes |
|
|
|
|
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD

Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 9:41 pm
|
|
|
Milo sie czyta ze chociaz po burzach to "prawie"wszystki kobity maja ok...ja tez i tak trzymac...a jak facet wali po rogach trza go kopnac...
i znajdzmy w koncu Bozene !!
|
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 10:16 pm
|
|
|
jagodka napisał/a: | beny dawaj cos od siebie a nie sie rolujes |
Hmmm coś od siebie hmmm staje na głowie i na rękach aby mnie nie zwolnili do 29 tyg 2011 roku i kolana "wytrzymały" a spełnie wymóg aby dostać zasiłek dla bezrobotnych ( w ostatnich 36 tyg 26 przepracowane ) tylko ze 26 mialbym przepracowane , 7 tyg bylem na zasilku z UWV i 3 tyg mialem urlopu ...
A tak na poważnie to nie jest mi do śmiechu ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 10:34 am
|
|
|
beny mialo byc o zdradzie, milosci, cierpieniu i czekaniu czyli "penelopizmnie" w holandii |
|
|
|
|
|