Tęsknota -tak bardzo boli.... |
Autor |
Wiadomość |
caliber1973
Gaduła

Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 130 Skąd: ROTTERDAM
|
Wysłany: Śro Gru 16, 2009 8:39 pm
|
|
|
Może już było ale co tam
http://www.youtube.com/watch?v=6yfsAtmWXI8
dla tych wszystkich tęskniących za rodziną czy też za Ojczyzną,I dla tych .co to mówią że nie tęsknią i nie mają "tam"czyli w Polsce .Ojczyzny |
Ostatnio zmieniony przez caliber1973 Śro Gru 16, 2009 8:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
czarnaa-mambaa
Poczatkujacy Black Hair Angel

Wiek: 34 Dołączyła: 08 Cze 2011 Posty: 14 Skąd: Kraina Czarów
|
Wysłany: Śro Cze 08, 2011 3:41 pm
|
|
|
Tesknota jest strasznym uczuciem, które potrafi naprawde uniemożliwić normalne funkcjonowanie.
Chociaż z czasem jest inaczej,lżej, nadal pozostaje taka pustka po osobie,ktorej nie ma.
Wiem co mowie, gdyż moj ukochany wyjechał jakieś 4 tygodnie temu i pierwsze dni
były najgorsze. Godzine próbowałam wstać z łóżka i zrobić cokolwiek.
Nie umialam zoorganizować nawet mycia zebów.
Czułam sie jakby ktoś wbił mi kołek w serce i kazał z nim tak chodzic juz cały czas..
Teraz jest już jakoś lżej, moze kwestia przyzwyczajenia.
Staram sie nie siedzieć i nie rozmyślać za dużo, bo wtedy przychodzą leki,przez które niedawno jeszcze sporo sie kłóciliśmy..
Tesknie każdego dnia coraz bardziej, kołek w moim sercu tkwi w dalszym ciagu i nie chce nawet myśleć,że nie minela jeszcze nawet połowa mojego czekania.... |
_________________ But If I still believe you love me, maybe I'll survive!
<33333 |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 10:32 am
|
|
|
|
Ostatnio zmieniony przez jagodka Sob Cze 25, 2011 12:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 12:03 pm
|
|
|
Witam,
Przeczytałem 3 ostatnie strony tego wątku i znalazłem mój post z Sob Wrz 05, 2009 i powiem jedno człowiek jest w stanie przyzwyczaić sie do wielu rzeczy ( np nowe mieszkanie , nowe otoczenie , nowe miejsce pracy ) ale wspomnień oraz bliskich i rodziny nie jest w stanie zapomnieć i zawsze będzie za nimi tęsknił . Dla mnie nie ma znaczenie czy siedzę w NL 3 miesiące czy 2 lata bo i tak tęsknię a najgorsze są chwilę kiedy ma sie "kryzys" lub "doła" bo wtedy z chęcia by sie pogadało z np Bratem lub kumplem którego znam od "Bajtla" a niestety nie mam takiej możliwości ( rozmowa tel to nie to samo co gadka w 4 oczy )
Dla osób samotnych taki mały cytat :
„ Samotność nie uczy jak być samym , lecz jak być jedynym … „ |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|