Muchy!!! POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
misia0101
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 10:22 pm Muchy!!! POMOCY
|
|
|
Od kilku dni mam dzisiatki nieproszonych gosci - muchy. nie tam jakies nadzwyczajne czyli konskie, a zwyczajne gownosiady. Bieganie z lapka juz odpada, dlatego pisze do was. wiekszosc srodkow wyprobowalam, ale co z tego jak cholery znowu sa wszedzie! sciany, telewizor, laptop i wszystko inne osrane!!! Ludzie dajcie jakis spawdzony sposob na ta zaraze! |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 8:34 am
|
|
|
misia, to gdzi ety mieszkasz ze masz taki nalot much??????
u mnie nie ma, co najwyzej gdy na balkonie zostawie otwarty kosz na smiecie to cos tam zacznei sie krecic ale poza tym nic po domu nie lata a gdyby nawet latalo to kot by sie z nimi szybko rozprawil - wez kota-mucholapa
na okna i drzwi zamontuj siatki, wybijesz muchy jtore sa w domu a nowe juz nie wleca |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 8:56 am
|
|
|
na wsi mieszkam! jak mieszkalam w miescie to tez nie mialam much. siatki juz sa na oknach ale przy wyjsciu na ogrod tez zamontowalam siatke. wiatr wieje to cholery wlatuja. mam kota, ale on sie specjalizuje w innych dziedzinach jak lapanie much
suchar z tymi muchami :/ |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 9:37 am
|
|
|
Po pierwsze wyrzuć tego rozkładającego się trupa z kanapy Po drugie może lep na muchy? Słyszałem, że nie lubią też przeciągów. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 10:35 am
|
|
|
lep na muchy sprawdza mi sie w kuchni, natomiast w salonie nie mam gdzie go powiesic!!! wlasnie najbardziej mi chodzi o salon...
p.s.: trup jest w szafie, a tam much nie ma |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 10:45 am
|
|
|
najlepiej byloby pozamykac drzwi i okna i nie wychodzic z domu- no niestety jest to raczej malo realne- ale podaje ci linka moze tam cos znajdziesz- powodzenia
http://www.tipy.pl/artyku...c-sie-much.html |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 3:32 pm
|
|
|
dzieki. kupilam duzo tych tasm i poprostu wbilam w plyty tak mi zwisaja zawijaki z sufitu...
w dalszym ciagu jestem niezadowolona, teraz bede stosowala rade doronio i zobacze jaki efekt dadza te lampy. a taka packe (elektro) gdzie mozna kupic??? |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 7:40 pm
|
|
|
np w blokerze czy gamma |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 8:59 pm
|
|
|
Polecam kupić te droższe, unikać np. Clactronica i zainwestować ok 30-40Euro w którąs z nich. Chodzi mi o lampe np. tą:
http://www.toolsonlinesho...roducts_id=8347 |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
Ostatnio zmieniony przez doronio Wto Cze 28, 2011 9:07 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|