NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wycieczka z Holandii z przewodnikiem?
Autor Wiadomość
monica 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Cze 28, 2011 9:14 pm   Wycieczka z Holandii z przewodnikiem?

Witam.W lipcy chce wraz z corka wyjechac z Holandii za granice na wakcje(oczywiscie nie wliczajc Polski) i szukam jakis biur podrozy z przewonikiem---opiekunem wycieczki.czy znaja Panstwo takie biuro godne polecenia.A moze Ktos z Panstwa sie dolaczy ;) Interesuja mnie: Partugalia,Wlochy itp.Dziekuje i czekam na podpowiedzi.
P.s Mieszkam w Hadze.
Moje gg 611929

Katje 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 9:12 am   

Co masz na mysli poprzez przewodnika/opiekuna wycieczki? Szukasz wczasow 'objazdowych' (ze praktycznie codziennie jestes w innym miejscu i widzisz cos innego) czy zwyklych wczasow (jedziesz do hotelu, na miejscu rezerwujesz sobie jakies dodatkowe wycieczki z przewodnikiem)?
Ja jezdze od kilku lat z Arke, na miejscu po przylocie zawsze jest ktos kto powie ktory autobus zawiezie Cie do Twojego hotelu, kiedy jest spotkanie z opiekunem w hotelu, kiedy opiekun jest w twoim hotelu (albo jakims obok), jest podany numer telefonu pod ktoym zawsze mozna sie skontaktowac z kims kto pomoze w kazdej sytuacji (jest tez alarmowy numer dostepny 24/7). Na spotkaniu (zazwyczaj w dzien po przylocie) jest mowione co ciekawego mozna robic w danym miejscu, jakie wycieczki sa fajne, co mozna jesc, jakie fajne pamiatki mozna zabrac.
Opiekun nie jest na kazde wyciagniecie reki, ale jak cos trzeba to jest sie z kim skontaktowac. Nie wiem jakiego typu wycieczke masz na mysli, wiec sie 'okresl' ;) Bo praktycznie kazde biuro podrozy ma na miejscu kogos kto sie zajmuje turystami, to nie jest tak, ze puszczaja Cie w samopas ;)

jso 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Śro Cze 29, 2011 11:15 am   

Też polecam arke.nl dla wakacji stacjonarnych.

cisorrils 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 13, 2011 6:25 am   

spam
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Lip 13, 2011 3:50 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu