NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z kolanami - kilka pytań
Autor Wiadomość
Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pią Lip 01, 2011 10:15 am   

jambalaya napisał/a:
może poprostu powinienes skupic sie na rehabilitacji

A co masz dokładniej na myśli ???

Ćwiczyć kolana wykonując jakieś ćwiczenia itp ???

jambalaya 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 01, 2011 10:30 am   

Tak , to mam na mysli ,"wzmacnianie kolan".Jesli jestes zainteresowany to moge ci dac maila do goscia(fizjoterapeuta),ktory mi pomogł w przeszlosci.Moze ci cos konkretnego doradzi.Napisanie maila nic nie kosztuje.
Ostatnio zmieniony przez jambalaya Pią Lip 01, 2011 10:34 am, w całości zmieniany 1 raz  

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pią Lip 01, 2011 11:01 am   

Jeśli to nie problem dla CIebie to byłbym wdzięczny - pytanie ten fizjoterapeuta to polak czy holender i mieszka on w PL czy w NL ?

jambalaya 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 01, 2011 11:05 am   

Jest Polakiem mieszkajacym w Holandii. [email protected]

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Wto Lip 05, 2011 12:25 pm   

Witam,

Od pon nie dawałem żyć lekarzowi ogólnemu i Paniom z rejestracji ( w pon byłem sie osobiście zarejstrować ponieważ tel był cały czas zajęty - niestety okazało sie że w pon mnie nie przyjmą bo mają full pacjentów ale Pani z rejst spyta Panią doktor czy mam ponownie przyjść do niej na wizytę czy dostane skierowanie do specjalisty ) , więc uderzyłem dzisiaj ponownie od godziny 8 do godz 8.30 próbowałem sie polączyć z rejstracją ale znowu nikt nie odbierał więc znowu pojechałem osobiście i okazało sie że najlepiej dla mnie będzie jak pojadę do szpitala i zarejestruję się u specjalisty ortopedy ...

Powiem że bardzo miło się zdziwiłem jak zobaczyłem ten szpital ( w Tiel ) parking ogromny miejsca bardzo dużo , gdy wszedłem do środka to czułem sie jak w jakimś centrum handlowym i szczerze mówiąc nie wiedziałem jak to ogarnąć wszystko ale poszedłem na informacje i dowiedziałem sie all ( wyrobili mi kartę szpitalną ze ZDJĘCIEM ... :043: na miejscu ) oraz pokierowani na rejstracje do ortopedy i niestety tutaj przeżyłem największe zdziwię jak sie okazało że moja wizyta u specjalisty będzie 12.08 przed wizytą będę miał zrobione prześwietlenie ... :037:

Ale mam nadzieję że ten Ortopeda będzie na takim poziomie jak ten szpital i że przetrwam do tej wizyty ... :043:

[ Dodano: Wto Lip 05, 2011 2:08 pm ]
A co najlepsze przed wizytą jak ktoś umie szukac to znajdzie wszystko o swoim lekarzu ja np wiem w czym sie specjalizuje ortopeda do którego idę , jakie szkoły skończył , jak wygląda itp

Szkoda że nie moge" podlączyć " swojego kolana do neta i znaleść info co z nim nie tak że boli ... :072:

Odpowiedz do tematu