Przesunięty przez: Gochna H Śro Lip 06, 2011 5:12 pm |
jakie biura oferuja prace w magazynie |
Autor |
Wiadomość |
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 4:37 pm
|
|
|
walcze ale to jest dziwne bo dwoch miesc pracy mi nie pokazuje....jedno mi juz zaakceptowalo (bez czerwonego dopisku) ale szkoly nadal nie akceptuje........
dzieki :*** |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 4:39 pm
|
|
|
Może nazwij tę szkołę jakoś inaczej? A nie ma tam listy szkół do wyboru? Bo może mogłabyś wybrać jakiś tutejszy odpowiednik swojego polskiego wykształcenia. W necie znajdziesz, co te ich skróty oznaczają. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 5:02 pm
|
|
|
oj sie denerwuje ;p nie wiem jak dodac mijsca pracy,bo nie wiem czemu ale utomatycznie sie nie dodaja.........
a moze mam ich za duzo i jak usune stare to miejsce na nowe sie pojawi???? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 5:33 pm
|
|
|
bagniaczka, nastka,
czy profil w uitzendbureau ma zwiazek z tym tematem ?
dlaczego nie skorzystacie z priw ? Drogie Panie robiac off topic w watku nie ulatwiacie mi pracy ... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 6:52 pm
|
|
|
Przepraszamy Ale chociaż nie gadamy w tym temacie o ciuchach |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 8:47 pm
|
|
|
konczac offtop ;p chcialam zakomunikowac ze wszystko juz gra z moim profilem
( czy my musimy byc tacy zasadniczy?,w koncu tematy sie wiaza ze soba a i rady Bagniaczki moga sie komus jeszcze przydac) |
|
|
|
|
MacGrey
Gaduła

Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 140 Skąd: Rijswijk
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 3:51 pm
|
|
|
Hera napisał/a: | To się nazywa ORDERPICKER. Nigdzie nie znajdziesz nazwy "picking". Nazwa stanowiska pracy to - zaleznie od zakladu - magazijnmedewerker lub orderpicker....
Pracując przez Addeco miałam funkcje magazijnmedewerker-orderpicker |
...gdyby funkcje orderpickera nieco angielszczyzna potraktowac to racja.Istnieje taka funkcja jak najbardziej.Jesli zas chodzi o roznice miedzy funkcja "orderpicker" a "magazijnmedewerker"..W wiekszosci magazynow sa to zupelnie odrebne funkcje.Mam na mysli polityke firm "docelowych"-opdrachtgeverow .Magazijnmedewerker badz all-round magazijnmedewerker to pracownik -"orkiestra".W sklad jego kompetencji wchodzi wiekszosc funkcji na magazynie poczawszy od heftrucken a na ontvangst konczac.Jesli chodzi o uitzendbureau`s - te w wiekszosci nie rozdzielaja tych stanowisk lub na zyczenie zleceniodawcy sa zobowiazane do tego by na swoich uitzend-umowach stosowaly okreslen funkcij scisle zwiazanych z wykonywana praca.Bywa,ze osoba ktora na uitzendkontrakcie ma zapis "magazijnmedewerker" pracuje tylko i wylacznie na stanowisku orderpicker badz osoba pracujaca poprzez uitzendbureau na stanowisku "orderpicker" (zgodnie z umowa) przy pomyslnym funkcjonowaniu w magazynie otrzymuje kontrakt ze strony firmy i w tym przypadku bedzie to "magazijnmedewerker"..
Pozdrowienia! |
|
|
|
|
|