NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
BHS Group
Autor Wiadomość
nastka 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 11:15 am   

to ja moze powiem tak;firma wiecej zarobi na czlowieku jesli da mu prace i ten pracownik bedzie przynosic stale zyski,niz te jednorazowe 80 euro.
No i pozostaje sprawa reputacji,takie oszustwo zniszczylo by fime w krotkim czasie.....i juz nie byloby zyskow.
Jesli firma kantuje ,to w bardziej subtelny sposob a mianowicie na godzinach pracy tzn polaczenie pracy na godziny z akordem,to nie jest w pozadku,ale co do tej przedplaty to nie uwazam by bylo to oszustwo.

brbrw 
Poczatkujacy
brbrw

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 2:47 pm   

nastka napisał/a:
to ja moze powiem tak;firma wiecej zarobi na czlowieku jesli da mu prace i ten pracownik bedzie przynosic stale zyski,niz te jednorazowe 80 euro.
No i pozostaje sprawa reputacji,takie oszustwo zniszczylo by fime w krotkim czasie.....i juz nie byloby zyskow.
Jesli firma kantuje ,to w bardziej subtelny sposob a mianowicie na godzinach pracy tzn polaczenie pracy na godziny z akordem,to nie jest w pozadku,ale co do tej przedplaty to nie uwazam by bylo to oszustwo.

A kto powiedzial ze to firma kantuje? Moze po prostu ktos kto jest w Holandii bawi sie w ''oferowanie pracy''

Sebastian Spand 
Poczatkujacy
BHS Group

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 3:17 pm   OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!

Dzien Dobry!!!!
Osoba przedstawiajaca sie jako "Sebastian Szpyc" [email protected] jest oszustem.
Ostrzegam wszystkich przed jakimkolwiek wysylaniem pieniedzy!!!!!!!!!

Nazywam sie Sebastian Spandel prowadze project Werk en Wonen w firmie BHS Group Professionals.
Firma BHS Group nie pobiera zadnych zaliczek przed przyjazdem do pracy.
Kaucja za wynajem €165 wplacana jest gotowka na miejscu, do kasy przy podpisaniu kontraktu, i zwracana po zakonczeniu.
Na jakiekolwiek pytania chetnie odpowiem pod adresem [email protected]
BHS Group to rzetelna i uczciwa firma!!!

brbrw 
Poczatkujacy
brbrw

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 3:23 pm   

No to wszystko jasne.

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 3:56 pm   

i naprawde az tyle osob dalo sie nabrac na ogloszenie, w ktorym firma posluguje sie adresem bhs_collecting@yahoo.pl? rece opadaja...

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

Dahela 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 4:07 pm   

zaq, widocznie tak...

nastka 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 5:52 pm   

uf,no i dobrze ze sie wyjasnilo,a ten adres mailow to faktycznie z czuubka glowy.

Sebastian Spand napisał/a:
BHS Group to rzetelna i uczciwa firma

na ten temat mozna by dlugo dyskutowac ;)

aguup 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 6:39 pm   

Nastka, a mogłabyś coś więcej napisać na temat pracy za pośrednictwem tego biura? Może jakieś szczegóły, jak np wygląda sprawa z mieszkaniami, płacą, czy jest praca - w sensie że nie ma przestojów, dojazdem do Holandii, dojazdami do pracy i takimi podobnymi dość istotnymi kwestiami? wyglądasz na zorientowaną w temacie, a ja osobiście - jak pewnie i Dahela - byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, ponieważ po trzech - czterech dniach mailowania z tymi panami jestem w całkowitym amoku i sama nie bardzo wiem co o tym wszystkim myśleć.

nastka 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 9:32 pm   

aguup napissze krotko;praca ciezka,pieniedzy zdecydowanie malo jak na taki wysilek.''Ciezkosc'' pracy polega na tempie pracy.
No i jeszcze jedno ,czy na poczatku ktos Ci wjasnil ze masz okreslony czas na okreslone czynnosci i jesli nie wyrobisz sie w czasie(co jest bardzo prawdopodobne)to pracujesz za darmo.
Pieniadze masz na czas,przestoje bywaja(kwestia miejsca w ktorym pracujesz),ale teraz jest sezon,wiec praca nawet w nadmiarze;)Mieszania w dobrym standardzie.
Dojazd do pracy na wlasna reke,sama placisz za bilety.

Dahela 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 9:58 pm   

nastka, a od kogo dostawałaś maile? Bo my od: [email protected] i [email protected]

nastka 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Lip 06, 2011 10:37 pm   

Dahela, jesli ktos nie ma w adresie ''[email protected] ''nie jest przedstawicielem firmy.

calendargirl288 
Super gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 11:48 pm   

maile na yahoo może założyć każdy głupi, więc nie realizujcie poleceń, które taki email zawiera...

ja pracuję dla BHS już długo. Najpierw niebezpośrednio - przez polskiego pośrednika, teraz od marca bezpośrednio. Praca lekka nie jest, ale jak się trafi na fajny hotel, z dobrą ekipą, to można przeżyć ;)
nie mieszkam na ich firmowym mieszkaniu, więc nie wiem dokładnie, jak to wygląda, jednak z tego co słyszałam, to ludzie nie narzekają na warunki.

aguup 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lip 07, 2011 10:56 am   

o tym szczególiku nikt mnie nie poinformował, ale dobrze wiedzieć ;)
no nic, będziemy próbować może nam się uda nawiązać z nimi jakąkolwiek współpracę, a jak nie to chyba przyjdzie do szukania czegoś innego ;) .
Dziękuję Ci bardzo za wiadomości, jakbyś sobie coś jeszcze przypomniała konkretnego to byłabym wdzięczna gdybyś się podzieliła tym ;)

Bhszlodzieje 
Poczatkujacy
OSZUKANY

Wysłany: Nie Lip 17, 2011 12:36 pm   Re: BHS Group - uwaga _uwaga!!; [email protected]

post edytowany

przeciez prosilam nie umieszczaj postow napisanych duza litera
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Lip 17, 2011 12:46 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu