BHS Group |
Autor |
Wiadomość |
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 11:15 am
|
|
|
to ja moze powiem tak;firma wiecej zarobi na czlowieku jesli da mu prace i ten pracownik bedzie przynosic stale zyski,niz te jednorazowe 80 euro.
No i pozostaje sprawa reputacji,takie oszustwo zniszczylo by fime w krotkim czasie.....i juz nie byloby zyskow.
Jesli firma kantuje ,to w bardziej subtelny sposob a mianowicie na godzinach pracy tzn polaczenie pracy na godziny z akordem,to nie jest w pozadku,ale co do tej przedplaty to nie uwazam by bylo to oszustwo. |
|
|
|
|
brbrw
Poczatkujacy brbrw
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 2:47 pm
|
|
|
nastka napisał/a: | to ja moze powiem tak;firma wiecej zarobi na czlowieku jesli da mu prace i ten pracownik bedzie przynosic stale zyski,niz te jednorazowe 80 euro.
No i pozostaje sprawa reputacji,takie oszustwo zniszczylo by fime w krotkim czasie.....i juz nie byloby zyskow.
Jesli firma kantuje ,to w bardziej subtelny sposob a mianowicie na godzinach pracy tzn polaczenie pracy na godziny z akordem,to nie jest w pozadku,ale co do tej przedplaty to nie uwazam by bylo to oszustwo. |
A kto powiedzial ze to firma kantuje? Moze po prostu ktos kto jest w Holandii bawi sie w ''oferowanie pracy'' |
|
|
|
|
Sebastian Spand
Poczatkujacy BHS Group
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 3:17 pm OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Dzien Dobry!!!!
Osoba przedstawiajaca sie jako "Sebastian Szpyc" [email protected] jest oszustem.
Ostrzegam wszystkich przed jakimkolwiek wysylaniem pieniedzy!!!!!!!!!
Nazywam sie Sebastian Spandel prowadze project Werk en Wonen w firmie BHS Group Professionals.
Firma BHS Group nie pobiera zadnych zaliczek przed przyjazdem do pracy.
Kaucja za wynajem €165 wplacana jest gotowka na miejscu, do kasy przy podpisaniu kontraktu, i zwracana po zakonczeniu.
Na jakiekolwiek pytania chetnie odpowiem pod adresem [email protected]
BHS Group to rzetelna i uczciwa firma!!! |
|
|
|
|
brbrw
Poczatkujacy brbrw
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 3:23 pm
|
|
|
No to wszystko jasne. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 3:56 pm
|
|
|
i naprawde az tyle osob dalo sie nabrac na ogloszenie, w ktorym firma posluguje sie adresem bhs_collecting@yahoo.pl? rece opadaja... |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Dahela
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 4:07 pm
|
|
|
zaq, widocznie tak... |
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 5:52 pm
|
|
|
uf,no i dobrze ze sie wyjasnilo,a ten adres mailow to faktycznie z czuubka glowy.
Sebastian Spand napisał/a: | BHS Group to rzetelna i uczciwa firma |
na ten temat mozna by dlugo dyskutowac |
|
|
|
|
aguup
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 6:39 pm
|
|
|
Nastka, a mogłabyś coś więcej napisać na temat pracy za pośrednictwem tego biura? Może jakieś szczegóły, jak np wygląda sprawa z mieszkaniami, płacą, czy jest praca - w sensie że nie ma przestojów, dojazdem do Holandii, dojazdami do pracy i takimi podobnymi dość istotnymi kwestiami? wyglądasz na zorientowaną w temacie, a ja osobiście - jak pewnie i Dahela - byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, ponieważ po trzech - czterech dniach mailowania z tymi panami jestem w całkowitym amoku i sama nie bardzo wiem co o tym wszystkim myśleć. |
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 9:32 pm
|
|
|
aguup napissze krotko;praca ciezka,pieniedzy zdecydowanie malo jak na taki wysilek.''Ciezkosc'' pracy polega na tempie pracy.
No i jeszcze jedno ,czy na poczatku ktos Ci wjasnil ze masz okreslony czas na okreslone czynnosci i jesli nie wyrobisz sie w czasie(co jest bardzo prawdopodobne)to pracujesz za darmo.
Pieniadze masz na czas,przestoje bywaja(kwestia miejsca w ktorym pracujesz),ale teraz jest sezon,wiec praca nawet w nadmiarze;)Mieszania w dobrym standardzie.
Dojazd do pracy na wlasna reke,sama placisz za bilety. |
|
|
|
|
Dahela
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 10:37 pm
|
|
|
Dahela, jesli ktos nie ma w adresie ''[email protected] ''nie jest przedstawicielem firmy. |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 37 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Śro Lip 06, 2011 11:48 pm
|
|
|
maile na yahoo może założyć każdy głupi, więc nie realizujcie poleceń, które taki email zawiera...
ja pracuję dla BHS już długo. Najpierw niebezpośrednio - przez polskiego pośrednika, teraz od marca bezpośrednio. Praca lekka nie jest, ale jak się trafi na fajny hotel, z dobrą ekipą, to można przeżyć
nie mieszkam na ich firmowym mieszkaniu, więc nie wiem dokładnie, jak to wygląda, jednak z tego co słyszałam, to ludzie nie narzekają na warunki. |
|
|
|
|
aguup
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 10:56 am
|
|
|
o tym szczególiku nikt mnie nie poinformował, ale dobrze wiedzieć
no nic, będziemy próbować może nam się uda nawiązać z nimi jakąkolwiek współpracę, a jak nie to chyba przyjdzie do szukania czegoś innego .
Dziękuję Ci bardzo za wiadomości, jakbyś sobie coś jeszcze przypomniała konkretnego to byłabym wdzięczna gdybyś się podzieliła tym |
|
|
|
|
Bhszlodzieje
Poczatkujacy OSZUKANY
|
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 12:36 pm Re: BHS Group - uwaga _uwaga!!; [email protected]
|
|
|
post edytowany
przeciez prosilam nie umieszczaj postow napisanych duza litera |
_________________ bhszlodzjee |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Lip 17, 2011 12:46 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|