NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Team-WorQ-Kapelle
Autor Wiadomość
niedowierzanie 
Poczatkujacy
niedowierzanie

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 5:10 pm   Team-WorQ-Kapelle

nie mylic z tempo team,lub team work,chodzi mi o holenderskie biuro team-worq,czy ktos zna ,pracował,prosze o opinie:)

EwazHolandii 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 4:29 pm   

mój narzeczony pracuje w tej firmie od niedawna.Na razie wszystko jest ok. :039:

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 5:07 pm   

niedowierzanie, znam ludzi ktorzy pracuja w seasun w Kapelle . nie slysze ich by nazekali. Wyplacaja na czas . atmosfera ok . Ale powtarzam slyszalam to od ludzi ktorzy tam pracuja.

Mucha_75 
Gaduła nad gadułami :-)
Mucha

Wysłany: Sob Maj 22, 2010 1:25 pm   

Czy chodzi o tą firmę??
http://worq.nl/

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 1:52 pm   

Mucha_75, nie
chodzi o ta
http://www.teamworq.nl/

[ Dodano: Sob Maj 22, 2010 2:53 pm ]
http://www.zoekned.nl/Kapelle/teamworQ+BV_431239

leon12 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 5:10 pm   

WITAM WSZYSTKICH STRASZNIE SIE DZIWIE ZE LUDZIE NIE NAŻEKAJA NA BIURO TEAMWORQ-KAPELLE...<<<post edytowany>>

nie musisz wrzeszczec!
zapoznaj sie z Regulaminem forum
na forum nie umieszczamy postow napisanych duza litera
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Lip 05, 2010 5:30 pm, w całości zmieniany 1 raz  

lykoholand 
Poczatkujacy
Łukasz

Wysłany: Wto Lip 06, 2010 7:21 pm   

nie polecam tej firmy pracowałem tam kiedyś oszukali mnie na rozliczenie :| 900E ukradła mi ta firma poprostu rozliczyła sie zamnie wakacjyjnie tez jakos tak obliczaja ze same dzięgi dostajesz jezeli ktos lubi tyrac jak wół za 6E to jego sprawa

P.PawelO 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lip 22, 2010 2:33 pm   Team Worq

pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i jedyne naco mozna by narzekac to troche powolna praca biura jesli chodzi o zalatwienie pewnych spraw,ktore to obsluguja tylko dwie osoby ale im mniej (umyslowych :021: )tym lepiej takie jest moje zdanie. :033:

madziapla 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Sie 18, 2010 1:36 pm   

Jeśli choci o team worq to mogę dużo o nich powiedzieć a więc tak na standardzie ściagają ludzi z polski,którzy siedzą bez pracy po tydzień ,2 tyg po czym odsyłają ich do Polski bo nie ma dla nich pracy.Kolejna sprawa nie płacą za urlop ,częstko brakuje pieniędzy na koncie .Jednym słowem niekompetentni właściciele Roni i Robin oszukuja ludzi traktują ich jak zwierzęta wiekszośc ludz nie zarabia nawet minimalnej płacy Holenderskiej i nawet nie mają pojęcia jakie mają prawa.
Nie polecam tej firmy .
Często praca jest na bardzo któtko a jeśli za dużo się domagasz to Cię wywalą i po pracy.

benidetox 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Gru 07, 2010 6:23 pm   Re: Team-WorQ-Kapelle

niedowierzanie napisał/a:
nie mylic z tempo team,lub team work,chodzi mi o holenderskie biuro team-worq,czy ktos zna ,pracował,prosze o opinie:)

ogolnie pracuje teraz tam robin to frajer robi laske zeby wyplacic siano do reki ma jutrzo przyjechac wyplacic hajs zobaczymy ogolnie to jest oboz koncetracyjny nie polecam jak ktos ma stalowe nerwy i wytrzyma to moze robic ja mam 5,25 po odliczeniu wszystkiego pension de zak ogolie w wiezieniu wiecej miejsca pietrowe luzka itd internet tylko jest zajebisty a tak pozatym roni to frajer busy sa rozjebane strach jezdzic ogolnie to nie polecam!

Miep 
Super gaduła

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 11:31 am   

benidetox napisał/a:
teraz tam robin to frajer robi laske zeby wyplacic siano do reki
wieszjuz od wielu wielu w NL nie wyplacaja kasy do reki . Tu wyplacaja kase na konto . On nie ma obowiazku ( wydaje mi sie ze nie ma prawa )ci wyplacac do reki.
A co do twojej stawki to wiedziales na jakie warunki sie godzisz . Jezeli twoja podstawowa wyplata jeszcze przed odliczeniem mieszkania ubezpieczenia itd , nie osiaga minim krajowego to mozesz to zglosic do zwiazkow lub pujsc z tym do jurysty.

lewutki 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Gru 14, 2010 6:58 pm   

benidetox napisał/a:
ogolnie pracuje teraz tam robin to frajer robi laske zeby wyplacic siano do reki ma jutrzo przyjechac wyplacic hajs zobaczymy ogolnie to jest oboz koncetracyjny nie polecam jak ktos ma stalowe nerwy i wytrzyma to moze robic ja mam 5,25 po odliczeniu wszystkiego pension de zak ogolie w wiezieniu wiecej miejsca pietrowe luzka itd internet tylko jest zajebisty a tak pozatym roni to frajer busy sa rozjebane strach jezdzic ogolnie to nie polecam!

Jak pracowalem u nich w okresie letnim i z tego co pamietam to mozna bylo u nich brac pieniezne zaliczki. Czesto byly one odbierane podczas ich libacji w pubie nad pension de Zak i zazwyczaj od Ronniego. Co do pensjonatu to jak nie potraficie sie postawic to tak mieszkacie, ja wywalczylem sobie pol studia dla siebie. Ogolnie raczej nie polecam firmy, za szybkie i zbyt czesto zmieniajace sie zaklady pracy (mowa o monterach), zarobki raczej nie oszalamiajace, flota ich samochodow nadaje sie do odwiezienia na szrot.

szwedka 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 27, 2011 8:06 pm   

Praca jak kazda,nie jest lekko,ale ludzie ktorzy uwazaja sie za kierownikow a nimi nie sa bo to przeciez zwykli brygadzisci mysla ze dostajac telefon do reki sa nimi.Np taki Marcin,jaki on kierownik???Przeciez zerwal sie z wiochy i tu robi bo ze swoja twarza w polsce moglby tylko w zoo za jakiegos uszatka robic,albo ta Wieslawa przeciez ona ma twarz jak z bajki gunisiow,mylalam ze to napoczatku babochlop.Jak tam pracowalam to wogole na nia niezwracalam uwagi bo jej zachowanie jest ponizej poziomu inteligencji chlopa ze wsi.Majac taka twarz i wyglad jak Wiesia to bralabym roboty chalupnicze zeby mnie spoleczenstwo niewidzialo.

kriss723 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 09, 2011 2:47 pm   

post edytowany nie na temat
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Gru 08, 2011 10:33 pm, w całości zmieniany 1 raz  

niebo123 
Poczatkujacy
niebo123

Wysłany: Wto Gru 06, 2011 6:23 pm   

post edytowany
nie na temat
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Gru 08, 2011 10:32 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu