prosze o recenzje o firmie TENCE |
Autor |
Wiadomość |
adamdzidzia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 4:24 pm prosze o recenzje o firmie TENCE
|
|
|
mam pytanie czy wiecie cos o firmie TENCE |
|
|
|
|
Gosia76
Poczatkujacy xxx

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 2:40 pm
|
|
|
tez chcialabym wiedzeic cos o tej firmie czy ktos juz pracowal lub pracuje dla TENCE Uitzendbureau?? |
_________________ "Na zadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek zycia."" |
|
|
|
|
elzunia
Gaduła
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 4:02 pm
|
|
|
Pracuje juz tam pol roku i jak dotad nigdy nie mailam z nimi problemu...wrecz przeciwnie mile mnie zaskakuja.
Loonstroki mam na czas w skrzynce pocztowej, do tego dostalam dostep przez sprawdzanie mojej sytuacji finansowej na ich stronie internetowej...mam login i haslo i wchodze..sprawdzam kiedy i ile zostalo wyslane na moj rachunek.
Pieniadze mam zawsze w czwartek rano- co do minuty. |
|
|
|
|
Gosia76
Poczatkujacy xxx

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 7:36 am
|
|
|
no bardzo dziekuje fajnie wiedziec ze jednak istnieja uczciwe biura. |
|
|
|
|
elzunia
Gaduła
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 10:22 am
|
|
|
Gosia76, nie wiem czy pol roku pracy w tej firmie mozna nazwac doswiadczeniem i wystawiac opinie, ale mysle ,ze gdyby mialo byc zle to by od poczatku byly jakis problemy np. z wyplata...Takich problemow nie mam-pieniadze sa zawsze w czwartek. Teraz byly "swieta" i nie otrzymalam wyplaty ale wczoraj mi "wyrownano" i bylo "podwojnie" na koncie.
Poza tym sadze ze to wazna rzecz- mam sporo na godzine- tyle bym nie otrzymala pracujac "na czarno" -to przeciez wazne prawda? |
|
|
|
|
Gosia76
Poczatkujacy xxx

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 4:01 pm
|
|
|
no jesli pracujesz tam juz pól roku i nie narzekasz to aby tak dalej. mam nadzieje ze ja dostane od nich wkoncu obiecana prace i bede równiez zadowolona. |
|
|
|
|
Emka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 8:52 pm
|
|
|
elzunia
Czy pracując dla " Tence " trzeba znać niderlandzki ?
Byłam wprawdzie na ich stronie nie raz, mają dużo ofert pracy ale nie wiem jak to wygląda ze znajomością języka ...
Pozdrawiam:) |
_________________ It's better to fight for something than live for nothing |
|
|
|
|
elzunia
Gaduła
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 8:56 pm
|
|
|
Emka, nie sadze. Nikt mnie nie testowal na znajomosc jezyka i wogole na znajomosc czegokolwiek-pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim,ze jak poszlam na 1 spotkanie pokazano mi miejsce pracy a na drugi dzien rano przywieziono mi do domu klucze i zyczyli szczescia 2 dni pozniej znow przyjechali do mnie do domu po uprzednim umowieniu sie telefonicznie,wzieli kopie wszelakich dokumentow ,kazali podpisac kontrakt i tyle ich widzialam...Minelo pol roku , pieniadze mam co czwartek na koncie bez zadnych problemow. Co miesiac mam "loonstroki" w skrzynce pocztowej... |
|
|
|
|
Emka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 9:04 pm
|
|
|
Elzuniu...oczy mi wyszły ..
nie spotkałam się jeszcze nigdy z niczym takim jak nie testowanie z języka ... ani niczego innego ... w sumie .. kogo to interesuje jeśli jest praca ...
Rozumiem,że pracy szukałaś bezpośrednio w biurze w NL ?
hmmm...
Brak "egzaminu językowego i umiejętności " ...
a praca jest , loonstrok'i są ...
pogratulowac tylko |
|
|
|
|
elzunia
Gaduła
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 9:08 pm
|
|
|
Emka napisał/a: | Rozumiem,że pracy szukałaś bezpośrednio w biurze w NL ?
| wlasnie,ze niczego nie szukalam Poszlam do Plusa wieczorem mleko kupic dla Bzika i widze ogloszenie...do zlobka potrzebuja "pania od porzadkow" ,wzielam mleko zapisalam num i wracajac do domku powoli zadzwnilam..Osoba ktora odebrala kazala mi byc za 10 min. pod zlobkiem, przywitala sie ,zapoznala z budynkiem tak szybko ze nie wiedzialam co i jak ,podziekowala i powiedziala ze jutro rano u mnie bedzie. Dalam Jej swoj adres..acha by bylo jak na wariackich papierach to Ci powiem,ze jesczez nie powiedzialam ani Tak ani NIE a ta pani przedstawila mnie opiekunkom jako nowa pracownica Wyjscia nie mialam musialam isc do pracy |
|
|
|
|
Emka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 9:14 pm
|
|
|
No to w takim razie faktycznie ... na wariackich papierach, ale czasami takie wyjście jest najbardziej odpowiednim .. tym bardziej, że po przedstawieniu Cię jako nową pracownicę wyjścia już praktycznie nie miałaś
... Kurcze ! ... A juz się łudziłam, że w NL można znaleźć pracę bez znajomości niderlandzkiego ... i bez pośredniaka ... heh ... złudne nadzieje moje ....
Może w takim razie i ja zacznę teraz zwracać wiekszą uwagę na ogłoszenia wiszące gdziekolwiek indziej poza przeglądarką ... |
|
|
|
|
elzunia
Gaduła
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 9:18 pm
|
|
|
Emka, napisalam Ci PW..odczytaj wazna wiadomosc..mam nadzieje,ze jakos pomoze w Twoim poszukiwaniu pracy |
|
|
|
|
Emka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 9:24 pm
|
|
|
Oj dzieki Ci wielka kobieto