Głosuję na liberałów w nadziei na kryzys gospodarczy w PL |
Autor |
Wiadomość |
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 8:59 pm Re: Głosuję na liberałów w nadziei na kryzys gospodarczy w P
|
|
|
pawel1979 napisał/a: | yesioneckij napisał/a: | Mam nadzieję, że doprowadzi ona do kryzysu ekonomicznego i krachu gospodarczego czego konsekwencją będzie obniżenie wartości złotego w stosunku do innych walut, w tym euro. Skoro już wyjechałem z kraju pochodzenia, to zależy mi na tym aby było tam jeszcze gorzej niż obecnie a 1euro oscylowało w okolicach 10zł. |
ja mam komentarz do tego
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
|
Dobre,podpisuje sie pod tym. |
|
|
|
|
Pan Diabel
Poczatkujacy Fashe Romantyk
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 11:21 am Re: Głosuję na liberałów w nadziei na kryzys gospodarczy w P
|
|
|
yesioneckij napisał/a: | Ja zamierzam zagłosować na jakąś liberalną partię. Mam nadzieję, że doprowadzi ona do kryzysu ekonomicznego i krachu gospodarczego czego konsekwencją będzie obniżenie wartości złotego w stosunku do innych walut, w tym euro. Skoro już wyjechałem z kraju pochodzenia, to zależy mi na tym aby było tam jeszcze gorzej niż obecnie a 1euro oscylowało w okolicach 10zł. |
Problem jest niestety taki, ze elektorat liberalow jakos sie nie kwapi do glosowania na swoich idoli wlasnie ze strachu ze cos >>>cenzura<<< i potem trzeba bedzie sie za nich wstydzic. Gdyby tak tylko ci niesamodzielnie myslacy czytelnicy Onetu stwierdzili pewnego dnia ze Mikke jest fajny...mialbys UPR u wladzy i cud gospodarczy na miare Zimbabwe!
A tak liberalom zupelnie wystarczy to ze naklad Najwyzszego Czasu schodzi w calosci.
Zamiast fantazjowac bierz przyklad z forumowych kur domowych i.....napisz cos z sensem!
Jak na ten przyklad taka perelka:
Cytat: | poczkajcie za pare lat unia europejska dobije wszystkie kraje tez polakow w holandi juz jest syf ktos by powiedzial po co tu siedzisz a gdzie wroce........ pod namiot i bede krasc calusy sylwia |
Karkulowsial zwartusial ratuwsianku Bozywsio |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 8:44 pm
|
|
|