Sms na holenderska siec z bramki internetowej |
Autor |
Wiadomość |
ao12
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 5:36 pm Sms na holenderska siec z bramki internetowej
|
|
|
Witam, nie mogę już wysyłać smsów z tel.kom. i szukam bramki internetowej z której mogłabym wysyłać smsy na holenderska siec...jeśli znacie takie pomóżcie. Dzięki |
|
|
|
|
shemoo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 11:03 pm
|
|
|
popros kogos z Polski zeby Ci udostepnil konto w orange. miesiecznie mozesz wyslac 30 smsow do wszystkich operatorow |
|
|
|
|
yourij
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 11:16 pm
|
|
|
hehe.. dobre.. dziala
trzeba wpisac +31.... i myk
tylko odebrany SMS bedzie wyslany z numeru w orange... |
|
|
|
|
pasQdzia
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Paź 17, 2007 9:49 am
|
|
|
jak masz karte w vodafonie moze sie zalogowac na stronke vodafonu i tam masz codziennie dwa sms gratis.. |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła
Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Śro Paź 17, 2007 10:29 am
|
|
|
majac karte z hi... mozna tygodniowo 15 sms i 15 mms wysylac z netu... |
|
|
|
|
JARKES
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Paź 17, 2007 12:01 pm
|
|
|
shemoo napisał/a: | popros kogos z Polski zeby Ci udostepnil konto w orange. miesiecznie mozesz wyslac 30 smsow do wszystkich operatorow |
nie wiem moze ktos zna tą sztuczke,ale zauważyłem jak mozna Orange troche oszukac,zeby zaoszczędzic na tych sms,ja wysyłam do sieci Lebara wiec nie gwarantuje ze do innych to bedzie działac
-piszesz dowolnie długi tekst,oczywiscie w okienku "licznik sms" im dłuzsza wiadomosc tym liczba sms ktore zostana wysłane wzrasta.Ale mozna dowolnie długą wiadomosc wysłac jako 1 sms!!Po prostu po napisaniu wiadomosci,nawet bardzo długiej ,kopiujemy teks,dajemy na zakładke Multi Box,przyciskamy Nowy Sms i wklejamy skopiowany tekst w okienko nowej wiadomosci.Gwarantuje ze mozna wkleic bardzo długiego smsa ,a w okienku "licznik sms" pozostanie cyfra 1 |
|
|
|
|
shemoo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Paź 17, 2007 12:41 pm
|
|
|
ja wysylalem tez do niemiec i irlandii i tez dochodza. dokladnie mozna wysylac dlugie smsy jako 1:) |
|
|
|
|
apertiv
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:12 pm
|
|
|
JARKES napisał/a: |
nie wiem moze ktos zna tą sztuczke,ale zauważyłem jak mozna Orange troche oszukac,zeby zaoszczędzic na tych sms,ja wysyłam do sieci Lebara wiec nie gwarantuje ze do innych to bedzie działac
-piszesz dowolnie długi tekst,oczywiscie w okienku "licznik sms" im dłuzsza wiadomosc tym liczba sms ktore zostana wysłane wzrasta.Ale mozna dowolnie długą wiadomosc wysłac jako 1 sms!!Po prostu po napisaniu wiadomosci,nawet bardzo długiej ,kopiujemy teks,dajemy na zakładke Multi Box,przyciskamy Nowy Sms i wklejamy skopiowany tekst w okienko nowej wiadomosci.Gwarantuje ze mozna wkleic bardzo długiego smsa ,a w okienku "licznik sms" pozostanie cyfra 1 | mozesz bardziej dokładnie napisac jak to zrobic zeby byl jeden sms bo robie "chyba" tak jak jest napisane i liczy mi kilka sms |
|
|
|
|
ziunia
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 10:35 pm
|
|
|
Mozesz skorzystac z jakiejs polskiej bramki sms za granice . Tam z latwoscia wyslesz sms do dowlnego kraju, tez do Holandii, tylko nie jestem pewny, czy mozna sie tam zarejestrowac z jakiegos zagranicznego numeru, czy jako login musi byc uzytky polski numer... |
|
|
|
|
|