NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
pralnia
Autor Wiadomość
Piotrazzz83 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 16, 2011 9:36 pm   pralnia

witam interesuje mnie jak wyglada praca w pralni, a dokladnie jaka to praca ciezka? brudna?

Damianos 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Śro Sie 17, 2011 10:13 pm   

Jeżeli chodzi Ci o pracę oferowaną przez Tence! to zapewne chodzi o CleanLeaseFortex. Praca jak to praca do lekkich nie należy. Na tzw. brudnej stronie, gdzie trafia brudne pranie a następnie jest prane do najlżejszych nie należy. Musisz razem z innymi wyrobić dzienną normę. Tutaj pracują przeważnie mężczyźni. Natomiast na czystej stronie są magle i musisz tylko "nakładać" już czyste pranie na ów magiel. Tutaj też jest norma do zrobienia. Nie wiem jak teraz ale z roku wstecz każdy nowy pracownik miał ok. 1-2 tygodnia na wyrobienie normy produkcyjnej i mogę powiedzieć, że bez problemu można było je wykonać. Jak masz jeszcze jakieś pytania, możesz pisać. Swego czasu pracowałam tam pół roku.

Piotrazzz83 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sie 18, 2011 10:07 am   

powiedz mi jeszcze gdzie pracowalas?? rotterdam?? zoetemeer?? i jak tam z atmosfera wsrod ludzi??duzo polakow??

Damianos 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 9:38 pm   

Ja pracowałam w Eindhoven. Myślę, że teraz praktycznie w każdej firmie można spotkać polaków. Ogólnie ludzie byli w porządku. Tylko tak jak już pisałam w poprzednim poście musisz zrobić ich normę, lecz nie jest to trufne do wykonania. Znajoma pracowała (a może nadal pracuje lecz nie mam już z nią kontaktu) w Rotterdamie i też z tego co pamiętam to mówiła, że atmosfera w pracy ok.

Odpowiedz do tematu