Jak zrezygnować z internetu w ZIGGO ? |
Autor |
Wiadomość |
kronos85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 6:26 pm Jak zrezygnować z internetu w ZIGGO ?
|
|
|
Witam jak w temacie czy jest możliwość przez stronę mijnziggo rezygnacji z internetu ?
Ewentualnie gdzie znajdę jakiś formularz do rezygnacji z internetu?
Nigdzie nie mogę się doszukać ,a na infolinie dzwonić nie zamierzam bo to kosztuje majątek z komórki.No chyba że ktoś ma Nr do Ziggo normalny na infolinię żeby szło zadzwonić z Lebary za normalne pieniądze. |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 10:51 pm
|
|
|
ewentualnie gratis z telefonu jak masz telefon z ziggo |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
MacGrey
Gaduła

Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 140 Skąd: Rijswijk
|
Wysłany: Śro Sie 31, 2011 4:32 pm Re: Jak zrezygnować z internetu w ZIGGO ?
|
|
|
kronos85 napisał/a: | Witam jak w temacie czy jest możliwość przez stronę mijnziggo rezygnacji z internetu ?
Ewentualnie gdzie znajdę jakiś formularz do rezygnacji z internetu?
Nigdzie nie mogę się doszukać ,a na infolinie dzwonić nie zamierzam bo to kosztuje majątek z komórki.No chyba że ktoś ma Nr do Ziggo normalny na infolinię żeby szło zadzwonić z Lebary za normalne pieniądze. |
0900-1884-ze stacjonarnego telefonu-(czasowo) koszt € 0,02 za min.
albo pismo na adres:
Ziggo
Postbus 43048
3540 AA Utrecht |
|
|
|
|
zonkil
Poczatkujacy

|
|
|
|
|
kronos85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 8:44 pm
|
|
|
witam NIE tak do końca za darmo ,zarejestrowałem się żeby pobrać rezygnacje trzeba wpłacić 2,5 euro Idealem(sposob platności).Strona wygenerowała pismo tej treści : może się przyda innym :
Ziggo
Postbus 43048
3540 AA Utrecht
Nederland
XXXXX
XXXXX TWOJ adres
MIEJSCOWOSC I DATA , 01 september 2011
Betreft: Opzegging Ziggo Internet Z2
Geachte heer/mevrouw,
Middels dit schrijven verzoek ik u mijn contract met contract nummer: XXXXXX4(wstaawić swoj) per heden dan wel per eerstvolgende vervaldatum te beëindigen.
Indien, om wat voor reden dan ook, u van mening bent dat dit (nog) niet mogelijk is dan verzoek ik u mij hierover per omgaande te berichten met vermelding van reden(en) en correcte datum van opzegging. In dat geval geldt de opzegging per die datum.
Ik verzoek u vriendelijk mij een schriftelijke bevestiging te sturen van deze opzegging.
Dit kan eventueel ook naar mijn volgend e-mailadres: [email protected]. Tevens ga ik er van uit dat mijn e-mailadres niet voor andere doeleinden gebruikt zal worden.
Met vriendelijke groet,
Leszek XXXXXXX
Deze opzegbrief is gegenereerd door James4You.nl, de Personal Assistant voor iedere Nederlander.
[color=red]
Wyśle i zobaczymy co z tego będzie.
Teraz moje pytanie jak to wysłać priorytetem ? za potwierdzeniem odbioru ? JAK taka opcja wysyłki się nazywa po holendersku ?? |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Mar 06, 2014 1:23 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 9:14 pm
|
|
|