Wyczyszczenie strony z Abn amro z numerami kont. |
Autor |
Wiadomość |
scwz
Gaduła
|
Wysłany: Śro Sie 31, 2011 7:27 pm Wyczyszczenie strony z Abn amro z numerami kont.
|
|
|
Przydałaby mi się Wasza pomoc ja usunąć z abn amro historie zapisanych numerów kont bankowych?Dziękuje za info. |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Sie 31, 2011 7:55 pm
|
|
|
a to abn amro pamieta czy twoja przegladarka?
jak zalogujesz sie na strone abn amro np opera lub google chrome to tez jest ta historia zapamietana? jak nie to zapamietala to twoja przegladarka |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Śro Sie 31, 2011 8:10 pm
|
|
|
Sprecyzuj.. podczas logowania czy w ksiazce adresowej? |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Sie 31, 2011 9:23 pm
|
|
|
o ile dobrze zrozumialem pytanie to:
w internet explorerze:
w opcjach internetowych poszukaj czegos takiego jak autouzupelnianie. we wlasciwosciach tej opcji znajdziesz to czego szukasz (dla ie8 narzedzia->opcje internetowe-> zawartosc -> autouzupelnianie -> przycisk ustawienia)
w chromie:
w opcjach przejdz do ostatniej zakladki (under the hood). znajdziesz tam przycisk do czyszczenia historii. klliknij go i wybierz okres za jaki chcesz usunac historie i zaznacz opcje usuwania zapamietanych danych formularzy.
z tym, ze powyzsze sposoby usuna dane wpisywane na wszystkich stronach, a nie tylko abn amro. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
Ostatnio zmieniony przez zaq Śro Sie 31, 2011 9:25 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
scwz
Gaduła
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 5:31 pm
|
|
|
po zalogowaniu na abn wysylajac przelew np. do polski holandi sa tam numery konta zapamietane jak je usunac |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 6:12 pm
|
|
|
scwz napisał/a: | po zalogowaniu na abn wysylajac przelew np. do polski holandi sa tam numery konta zapamietane jak je usunac |
patrz drugi post w tym watku |
|
|
|
|
|